Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Το πανέμορφο εξοχικό του George Clooney στο Μεξικό

Εξωτερικό μπάνιο.


Πάρτε μερικές όμορφες ιδέες διακόσμησης από το πανέμορφο εξοχικό του ηθοποιού.

Σπίτια διάσημων:Η διακόσμηση σπιτιού στο εξοχικό του George Clooney
Είναι αναμφισβήτητα από τους πιο ωραίους άντρες στον κόσμο και ένας πολύ πετυχημένος ηθοποιός. Για τον George Clooney η φιλία και η κουμπαριά είναι πάνω απ’ όλα. Γι’ αυτό και επέλεξε να γίνει γείτονες με τον κουμπάρο του, Rande Gerber, και να αγοράσουν μαζί δύο διπλανές βίλες στην περιοχή Los Cabos, στο Mexico.
Πιο συγκεκριμένα, η ιστορία άρχισε ως εξής: Ο George και ο Rande ανακάλυψαν τα δύο αυτά εκπληκτικά σπίτια ενώ ταξίδευαν μαζί και άρχισαν να σκέφτονται πως θα μπορούσαν να τους χρησιμεύσουν. Κατέληξαν στο συμπέρασμα πως θα μπορούσαν να κάνουν εκεί τις διακοπές τους και έτσι αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα.

Το εξωτερικό από το εξοχικό του Clooney.
Έτσι φαίνονται οι δύο βίλες απ’έξω.
Οι πισίνες και των δύο σπιτιών έχουν θέα τον ωκεανό, ενώ γύρω από αυτές υπάρχει αρκετός χώρος για να χαλαρώσει το κάθε ζευγάρι απολαμβάνοντας την εκπληκτική θέα. Η αυλή συνδέεται με μια σειρά καθιστικών, τραπεζαρίας, ανοιχτής κουζίνας και μπαρ.

Εξωτερικές πισίνες.
Και τα δύο σπίτια έχουν ευρύχωρες πισίνες που βλέπουν στον ωκεανό.
Η πισίνα του Rande και του Cindy περιλαμβάνει μια εκπληκτική βεράντα, με πολλά μέρη για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη θέα.
Το σπίτι του Clooney είναι εξοπλισμένο με ένα ιδιαίτερα ευρύχωρο μπαρ. Η μεγάλη τηλεόραση είναι ένα δημοφιλές σημείο για να μαζεύεται με τους φίλους του και να βλέπουν αθλητικά παιχνίδια.

Εξωτερικό καθιστικό της βίλας.
Σε ένα άλλο σημείο του χώρου της πισίνας βρίσκεται το εξωτερικό «καθιστικό» της βίλας.

Η αυλή του George είναι παρόμοια με του Rande και την Cindy’s, με την προσθήκη δίχτυων τύπου ψαράδων, που φωτίζουν το χώρο τη νύχτα.
Το μπάνιο της βίλας θυμίζει παράδεισο. Πέρα από την μπανιέρα-τζακούζι που είναι σαν να βγήκε από άλλο κόσμο, η θέα από το μπάνιο είναι εκπληκτική.
Εξωτερικό μπάνιο.
Στη κρεβατοκάμαρα ο George και η Amal επέλεξαν γήινες αποχρώσεις για να τη διακοσμήσουν. Το σκούρο καφέ κεφαλάρι που μοιάζει με ξύλο αλλά δεν είναι, συνδυάζεται εκπληκτικά με το ξύλινο κρεβάτι και τα ξύλινα κομοδίνα.
Κρεβατοκάματα με γήινες αποχρώσεις.
Η κουζίνα ακολουθεί το ίδιο μοτίβο με αυτό της κρεβατοκάμαρας και γενικότερα όλης της βίλας. Το ξύλο κυριαρχεί στο χώρο, ενώ δεν έχει καθόλου περιττά διακοσμητικά στοιχεία.
Κουζίνα με ξύλινα στοιχεία.
Το μόνο που διακοσμεί την κουζίνα είναι ένα βάζο γεμάτο λουλούδια.
Η κουζίνα με ξύλινα στοιχεία.
Η τραπεζαρία απίστευτη θέα και ένα όμορφο στρογγυλό τραπέζι. Οι γήινες αποχρώσεις κυριαρχούν και εδώ ενώ στο χώρο έχει προστεθεί και το μαύρο. Εντυπωσιακός είναι ο μαύρος πολυέλαιος πάνω από το τραπέζι.

Τραπεζαρία με μεγάλο στρογγυλο τραπέζι και εντυπωσιακό πολυέλαιο.
O μαύρος πολυέλαιος πραγματικά κλέβει τις εντυπώσεις.
 
https://reconsblog.gr

Ετικέτες , ,