Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Όμορφες τραπεζαρίες που είναι ταυτόχρονα και τραπέζια κουζίνας

Ιδέες για το σπίτι με όμορφες τραπεζαρίες που είναι ταυτόχρονα και τραπέζια κουζίνας.

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα μικρά διαμερίσματα έχουν περιορισμένο χώρο, και δεν υπάρχει υπάρχει χώρος και για τραπέζι κουζίνας και για τραπεζαρία. Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ! Για να σας δώσουμε λύσεις ώστε να έχετε αυτά τα δύο ακόμα και στο πιο μικρό διαμέρισμα.
Ρίξτε μια ματιά παρακάτω, και πάρτε ιδέες για το δικό σας σπίτι, καθώς λύσεις υπάρχουν. Και είναι πολλά αυτά που μπορείτε να κάνετε για να αποκτήσετε την πιο τέλεια τραπεζαρία στο σπίτι σας.
#1 Ένα στρογγυλό τραπέζι είναι ιδανικό και ως τραπέζι κουζίνας και ως τραπέζι τραπεζαρίας. Προτιμήστε το αν ο χώρος σας είναι πολύ μικρός. Καθώς πιάνει πολύ λιγότερο χώρο από ότι τα τετράγωνα και τα παραλληλόγραμμα τραπέζια.
Τραπεζαρία που είναι ταυτόχρονα και τραπέζι κουζίνας.
#2 Αν θέλετε εκτός από την τραπεζαρία να έχετε και έναν χώρο στην κουζίνα για να τρώτε καθημερινά τότε μπορείτε να κάνετε μια προέκταση σε έναν από τους πάγκους της και να βάλετε και 2-3 σκαμπό.
Τραπεζαρία.
#3 Στο συγκεκριμένο σπίτι με τη βοήθεια ενός ορθογώνιου χαλιού οριοθετήθηκε ο χώρος της τραπεζαρίας. Όπως θα παρατηρήσετε στην κουζίνα υπάρχει ένας πάγκος, ο οποίος χρησιμεύει και ως τραπέζι κουζίνας για τα καθημερινά γεύματα.
Τραπέζι που είναι ταυτόχρονα τραπεζαρίας και κουζίνας.
#4 Το συγκεκριμένο τραπέζι είναι σίγουρα τέλειο και για τραπεζαρία. Αν δεν έχετε χώρο για να το έχετε στη μέση της κουζίνας ακουμπήστε το στον τοίχο. Όταν θελήσετε να διοργανώσετε κάποιο δείπνο μπορείτε απλά να το τραβήξετε και να βάλετε καρέκλες και από τη μεριά του τοίχου.
Κουζίνα με λευκό τραπέζι.
#5 Η λύση του καναπέ είναι η πιο πρακτική και ιδανική, καθώς εξυπηρετεί πολλές καταστάσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να φιλοξενήσει κάποιον που θέλει να διανυκτερεύσει στο σπίτι σας. Αν η κουζίνα σας είναι μακρόστενη τότε ένα μακρόστενο τραπέζι είναι αυτό που χρειάζεστε.
Τραπέζι κουζίνας με καναπέ.
#6 Στη συγκεκριμένη εικόνα το τραπέζι δείχνει σαν να είναι η επέκταση ενός εκ των πάγκων της κουζίνας. 
Πάγκος ως τραπέζι κουζίνας.
Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να χρησιμεύει ένα μέρος του τραπεζιού σας και ως αποθηκευτικός χώρος.
 
https://reconsblog.gr

Ετικέτες ,