Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Δείτε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές μικρές βεράντες

Είμαστε σε μια χώρο όπου ο ήλιος δεν είναι καθόλου σπάνιο φαινόμενο. Γιατί, λοιπόν, να
κλεινόμαστε στο σπίτι, όταν μπορούμε πολύ εύκολα να καθίσουμε στο μπαλκόνι μας; Είτε μένουμε σε πολυκατοικία, είτε σε μονοκατοικία, όσο μικρή και να είναι η βεράντα, υπάρχουν χιλιάδες επιλογές για να δημιουργήσετε έναν ονειρικό χώρο.

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω και πάρτε έμπνευση για το δικό σας σπίτι.

#1 Μια όμορφη ιδέα είναι να κάνετε τη μικρή σας βεράντα προέκταση του σαλονιού. Με αυτό τον τρόπου έτσι τους καλοκαιρινούς μήνες θα έχετε την αίσθηση πως το σπίτι σας είναι πολύ πιο μεγάλο και άνετο.
Εξωτερικό μικρό μπαλκονάκι σε βεράντα.
#2 Αν το μπαλκόνι σας είναι αρκετά μικρό, τότε τοποθετήστε μια κούνια στη βεράντα σας αντί για τραπέζι με καρέκλες. Είναι η τέλεια ιδεά για να εξοικονομήσετε αρκετό χώρο. Αλλά, και για να εκμεταλευτείτε τον χώρο που βρίσκεται κάτω από την κούνια ως αποθηκευτικό.
Κούνια στην βεράντα.
#3 Αν το μπαλκόνι σας είναι υπερβολικά μικρό, τότε τοποθετήστε απλά μια πολυθρόνα, ένα ράφι με βιβλία και ένα χαλάκι. Και, μόλις ετοιμάσατε πολύ γρήγορα έναν προσωπικό χώρο διαβάσματος.
Προσωπικός χώρος διαβάσματος σε ένα μικρό μπαλκόνι.
#4 Αν αγαπάτε την θάλασσα και την παραλία τότε η παρακάτω ιδέα είναι ιδανική για εσάς. Γεμίστε το πάτωμα της βεράντας σας με μεγάλες πέτρες. Έτσι θα έχετε την αίσθηση ότι βρίσκετε περισσότερο σε παραλία παρά στην καρδιά της Αθήνας ή μιας μεγαλούπολης.
Πάτωμα μπαλκονιού με πέτρες.
#5 Η αιώρα αποτελεί την ιδανική λύση για να ομορφύνει αμέσως το μπαλκόνι σας. Θα μπορείτε εκεί να χαλαρώνετε τα απογεύματα που γυρίζετε από τη δουλειά.
Αιώρα για το μπαλκόνι.
#5  Επιλέξτε πολύχρωμες γλάστρες για τα φυτά σας, χρωματιστά ποτιστήρια, τραπέζι και καρέκλες. Έτσι κάθε φορά που θα βγαίνετε στη βεράντα θα σας προκαλεί μια χαρούμενη αίσθηση.
Βεράντα γεμάτη λουλούδια και φυτά.
#6 Ακόμα κι αν το μπαλκόνι σας είναι υπερβολικά μικρό μπορείτε να το ευχαριστιέστε αρκεί να το διακοσμήσετε έξυπνα. Φτιάξτε μια όμορφη γωνιά για εσάς, την οικογένειά σας και τους καλεσμένους σας.
Μικρό μπαλκόνι με ροζ πινελιές.
#7 Ένα παγκάκι με μαξιλάρια, μια λεπτή κουβερτούλα, και ένα μικρό τραπεζάκι είναι μερικές φορές ότι χρειάζεστε.
Μικρό μπαλκόνι με ξύλινο δάπεδο.
#8 Θέλετε ο χώρος της βεράντας να είναι πιο ζεστός και φιλόξενος; Δεν έχετε παρά να τοποθετήσετε ένα όμορφο χαλάκι στο πάτωμα της μικρής σας βεράντας. Επιλέξτε ένα χαλάκι που να ταιριάζει με την συνολική διακόσμηση του εξωτερικού χώρου.
Μικρή βεράντα με χαλάκι στο πάτωμα.

Ετικέτες ,