Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Στο top 5 των καλοκαιρινών προορισμών η Ελλάδα

santorini-ellada-kalokairi

Η ηλιόλουστη χώρα μας είναι ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς για διακοπές, σύμφωνα με τον ταξιδιωτικό ιστότοπο Virtuoso.

Μετά την 6η θέση που κατέκτησε την περασμένη χρονιά, η Ελλάδα βρίσκεται φέτος στην 5η θέση των κορυφαίων προορισμών για το καλοκαίρι, σύμφωνα με τα bookings του ταξιδιωτικού ισοτόπου Virtuoso και δεδομένα που αφορούν τα ταξίδια για τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2019.

Πιο δημοφιλής προορισμός για το 2019 είναι οι ΗΠΑ, με την Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία να ακολουθούν, πριν την Ελλάδα. Με βάση τα μελλοντικά bookings από πρακτορεία-μέλη του Virtuoso, η δεκάδα συμπληρώνεται με τη Νότια Αφρική στην 6η θέση, την Ισπανία στην 7η, τη Γερμανία στην 8η, την Ιρλανδία στην 9η και την Ολλανδία στη 10η.


Η Ευρώπη παραμένει αγαπημένος προορισμός, καταλαμβάνοντας 8 από τις 10 θέσεις του κορυφαίου τοπ, με την ιστορία, την κουλτούρα, την κουζίνα, αλλά και τις πολυτελείς προσφορές της να προσελκύουν τον κόσμο. Σύμφωνα με το ίδιο ταξιδιωτικό site, οι χώρες με το με τη μεγαλύτερη άνοδο στις κρατήσεις παγκοσμίως, πάντως, είναι η Χιλή με 410% αύξηση και ακολουθούν η Ινδία με 173%, το Πουέρτο Ρίκο με 149%, οι Φιλιππίνες με 129%, το Βέλγιο με 111%, η Κένυα με 89%, η Αίγυπτος με 76%, η Σιγκαπούρη με 73%, η Κόστα Ρίκα με 67% και η Δομινικανή Δημοκρατία με 58%.

 https://www.clickatlife.gr

Ετικέτες ,