Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Παντρεύτηκε η εγγονή της Γκρέις Κέλι, Σαρλότ Κασιράγκι

Παντρεύτηκε η εγγονή της Γκρέις Κέλι, Σαρλότ Κασιράγκι

Η πριγκίπισσα του Μονακό «τίμησε» τη γιαγιά της στον δεύτερο γάμο της

Τον πριγκιπικό γάμο της Σαρλότ Κασιράγκι είχαν το περασμένο Σάββατο, στο Μονακό. Η κόρη της
Καρολίνας του Μονακό παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Ντιμίτρι Ράσαμ, σε μία ρομαντική και λιτή τελετή που έλαβε χώρα στο Παλάτι των Μονεγάσκων. Ο πολιτικός γάμος της 32χρονης πριγκίπισσας έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και το παρών έδωσαν οι οικογένειες του ζευγαριού, τα αδέρφια της νύφης Αλεξάνδρα, Αντρέα και Πιερ Κασιράγκι, ο θείος της πρίγκιπας Αλβέρτος με τη σύζυγό του πριγκίπισσα Σαρλίν και τα παιδιά τους, η πριγκίπισσα Γαβριέλλα και ο πρίγκιπας Ζακ.
Ο γάμος έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ροζ Παλάτι του Μονακό, ενώ ακολούθησε απογευματινή δεξίωση στους κήπους του παλατιού με θέα στη Μεσόγειο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το ζευγάρι θα υποδεχθεί συγγενείς και φίλους σε μια μεγάλη γιορτή που θα στηθεί για τους εορτασμούς των γάμων τους, στη νότια Γαλλία.

Η Σαρλότ τίμησε τη γιαγιά της Γκρέις Κέλι

Στο λογαριασμό της πριγκίπισσας του Μονακό στο Instagram ανέβηκαν φωτογραφίες από το γάμο και όλοι συμφωνούν πως η όμορφη Σαρλότ μοιάζει εντυπωσιακά με τη γιαγιά της, Γκρέις Κέλι. Άλλωστε, η 32χρονη κόρη της Καρολίνα φρόντισε στον δεύτερο γάμο της (ήταν παντρεμένη  με τον Γκαντ Ελμαλεχ με τον οποίο έχουν αποκτήσει έναν γιο) να τιμήσει την γιαγιά της με σαφείς αναφορές σε αυτήν και το διαχρονικό στυλ της.

Έτσι, το φόρεμα της Σαρλότ Κασιράγκι ήταν εμπνευσμένο από το σύνολο που φορούσε η Γκρέις Κέλι στον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό, ενώ στη δεξίωση που ακολούθησε επέλεξε ένα κλασικό νυφικό, με ιδιαίτερο μπούστο και ένα τεράστιο σκίσιμο στο μπροστινό μέρος. Σε αυτή την εμφάνιση, η Σαρλότ φρόντισε να «τιμήσει» τη γιαγιά της με το χτένισμα της που παρέπεμπε ευθέως σε εκείνη, ενώ φόρεσε κι διαμαντένιο κολιέ του οίκου Cartier το οποίο ανήκε στην Γκρέις Κέλι.
Κασιράγκι και Ράσαμ τον περασμένο Δεκέμβριο απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, μετά από δύο περίπου χρόνια σχέσης.
 

https://www.newsbeast.gr

Ετικέτες ,