Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

60 συνδυασμοί ρούχων για τέλειο ντύσιμο το Καλοκαίρι σε κάθε περίσταση


60 συνδυασμοί ρούχων για τέλειο ντύσιμο το Καλοκαίρι

Αυτό το Καλοκαίρι εμπλουτίστε ή ανανεώστε το στυλ ντυσίματος σας με κομψά και ανάλαφρα σύνολα που θα σας κάνουν να κερδίσετε τις εντυπώσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Επιλέξτε
λοιπόν καλοκαιρινά ρούχα βασισμένα στις κορυφαίες τάσεις της εποχής και δημιουργήστε ένα καθημερινό street style look, αλλά και chic outfit για το γραφείο ή τις επίσημες εμφανίσεις σας.

Τα αέρινα φορέματα, τα κοντά σορτς και οι φούστες είναι μόνο μερικές από τις βασικές επιλογές που μπορείτε να κάνετε. Ακόμη πιο ενδιαφέροντα είναι τα ντυσίματα με παντελόνα ή ολόσωμη φόρμα. Και βεβαία δεν πρέπει να παραλείπουμε τα αγαπημένα σε όλες μας τζιν παντελόνια ή σορτς, όπως και τις φούστες.
Ακολουθούν μια σειρά από όμορφοι χρωματικοί συνδυασμοί ρούχων για το Καλοκαίρι ανάλογα με την περίσταση. Αντιγράψτε ελεύθερα το στυλ που σας ταιριάζει!

Casual και σικ πρωινό ντύσιμο για το Καλοκαίρι

Casual και σικ πρωινό ντύσιμο για το Καλοκαίρι (1)
Casual και σικ πρωινό ντύσιμο για το Καλοκαίρι (2)
Casual και σικ πρωινό ντύσιμο για το Καλοκαίρι (3)
Casual και σικ πρωινό ντύσιμο για το Καλοκαίρι (4)
Casual και σικ πρωινό ντύσιμο για το Καλοκαίρι (5)
Casual και σικ πρωινό ντύσιμο για το Καλοκαίρι (6)
Casual και σικ πρωινό ντύσιμο για το Καλοκαίρι (7)
Casual και σικ πρωινό ντύσιμο για το Καλοκαίρι (8)
Casual και σικ πρωινό ντύσιμο για το Καλοκαίρι (9)
Casual και σικ πρωινό ντύσιμο για το Καλοκαίρι (10)
Casual και σικ πρωινό ντύσιμο για το Καλοκαίρι (11)
Casual και σικ πρωινό ντύσιμο για το Καλοκαίρι (12)
Οι πρωινοί συνδυασμοί ρούχων για το Καλοκαίρι είναι δροσεροί και ανάλαφροι προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις υψηλές θερμοκρασίες ντυμένες με στυλ. Γι’ αυτό και ένα από τα πιο αγαπημένα για τη σεζόν κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας είναι το σορτς. Κομψό, αθλητικό ή με ιδιαίτερο κόψιμο, το σορτς αποτελεί ιδανική επιλογή για ένα όμορφο πρωινό καλοκαιρινό σύνολο. Άλλωστε υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχέδια, γεγονός που το κάνει κατάλληλο για κάθε σωματότυπο.
Ταιριάζει υπέροχα τόσο με ένα απλό t-shirt ή ένα πουκάμισο, όσο και με αέρινο μπλουζάκι ή crop top. Ενδιαφέρουσα όμως πρόταση για το καλοκαιρινό ντύσιμο αποτελεί και η ολόσωμη σορτς φόρμα.
Εξίσου αγαπημένη επιλογή της εποχής αποτελούν και τα καλοκαιρινά φορέματα. Είναι δροσερά, αέρινα και αποτελούν μια εύκολη λύση για γρήγορο ντύσιμο. Απλά επιλέξτε το σχέδιο και το μήκος του φορέματος που σας βολεύει και κολακεύει την σιλουέτα σας, συνδυάστε το με ένα ζευγάρι σανδάλια και αμέσως θα έχετε ένα ολοκληρωμένο σύνολο.
Άλλη μια όμορφη πρόταση για το πρωινό ντύσιμο της εποχής είναι η παντελόνα. Σε φαρδιά ή paper bag μορφή, η παντελόνα μπορεί να δημιουργήσει τη βάση σε ένα κομψό και δροσερό outfit. Φορέστε τη με ένα μακό μπλουζάκι και κάντε μια εντυπωσιακή απλή καλοκαιρινή εμφάνιση για τα ψώνια ή τον καφέ σας.

Ιδέες για καλοκαιρινό ντύσιμο με στυλ στο γραφείο ή την συνέντευξη

Ιδέες για καλοκαιρινό ντύσιμο με στυλ στο γραφείο ή την συνέντευξη (8)
Ιδέες για καλοκαιρινό ντύσιμο με στυλ στο γραφείο ή την συνέντευξη (9)
Ιδέες για καλοκαιρινό ντύσιμο με στυλ στο γραφείο ή την συνέντευξη (1)
Ιδέες για καλοκαιρινό ντύσιμο με στυλ στο γραφείο ή την συνέντευξη (2)
Ιδέες για καλοκαιρινό ντύσιμο με στυλ στο γραφείο ή την συνέντευξη (3)
Ιδέες για καλοκαιρινό ντύσιμο με στυλ στο γραφείο ή την συνέντευξη (4)
Ιδέες για καλοκαιρινό ντύσιμο με στυλ στο γραφείο ή την συνέντευξη (5)
Ιδέες για καλοκαιρινό ντύσιμο με στυλ στο γραφείο ή την συνέντευξη (6)
Ιδέες για καλοκαιρινό ντύσιμο με στυλ στο γραφείο ή την συνέντευξη (7)
Οι δουλειές γραφείου έχουν συνήθως ένα πιο αυστηρό και καθώς πρέπει dress code με τα γυναικεία κοστούμια να αποτελούν την απόλυτη επιλογή ντυσίματος. Τι γίνεται όμως το Καλοκαίρι; Δεν είναι εύκολο να πάτε στη δουλειά φορώντας σακάκι με ντάλα ήλιο. Γι’ αυτό το λόγο, θα αναφέρουμε κάποιες εναλλακτικές προτάσεις για business style outfit.
Ένα κομψό πουκάμισο ή μια αέρινη μπλούζα για παράδειγμα ταιριάζουν απόλυτα με ένα chic cigarette pants ή μια φαρδιά παντελόνα. Θα πρέπει βέβαια να προσέξετε το τοπ που θα φορέσετε να μην είναι από διαφάνεια, ούτε πολύ αποκαλυπτικό. Μιλάμε για ντύσιμο γραφείου και θα πρέπει να υπάρχει μια δόση αυστηρότητας στο look.
Ακόμη μια όμορφη πρόταση αποτελεί και το γυναικείο κοστούμι με αμάνικο γιλέκο. Είναι εξίσου κομψό με το κλασσικό suit pants, αλλά πιο δροσερό και ιδανικό για τις ζεστές μέρες του Καλοκαιριού. Μάλιστα υπάρχουν γιλέκα που μπορούν να φορεθούν μόνα τους χωρίς να είναι απαραίτητο να συνδυαστούν με κάποιο τοπ από μέσα.
Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε μια ζιπ κιλότ. Είναι πολύ στη μόδα και κολακεύει το γυναικείο κορμί, αρκεί να επιλέξετε το ιδανικό σχέδιο..
Αν βέβαια το στυλ ντυσίματος στο γραφείο σας είναι πιο χαλαρό, μπορείτε να φορέσετε ένα χρωματιστό τζιν με ένα πουκάμισο και να ολοκληρώσετε το outfit σας με σανδάλια.

Όμορφοι συνδυασμοί ρούχων με τζιν για Καλοκαίρι

Καλοκαιρινοί συνδυασμοί ρούχων με τζιν (1)
Καλοκαιρινοί συνδυασμοί ρούχων με τζιν (2)
Καλοκαιρινοί συνδυασμοί ρούχων με τζιν (3)
Καλοκαιρινοί συνδυασμοί ρούχων με τζιν (4)
Καλοκαιρινοί συνδυασμοί ρούχων με τζιν (5)
Καλοκαιρινοί συνδυασμοί ρούχων με τζιν (6)
Καλοκαιρινοί συνδυασμοί ρούχων με τζιν (7)
Καλοκαιρινοί συνδυασμοί ρούχων με τζιν (8)
Καλοκαιρινοί συνδυασμοί ρούχων με τζιν (9)
Καλοκαιρινοί συνδυασμοί ρούχων με τζιν (10)
Το τζιν ύφασμα έχει κλασσική αξία και δεν λείπει ούτε από το καλοκαιρινό ντύσιμο. Είτε πρόκειται για παντελόνι / σορτς ή για φούστα / φόρεμα, το τζιν είναι must.
Υπάρχουν λοιπόν πολλοί συνδυασμοί ρούχων για το Καλοκαίρι που μπορείτε να δοκιμάσετε τόσο για τις πρωινές σας εμφανίσεις όσο και για τις βραδινές.
Εντυπωσιακή πρόταση αποτελεί και το total denim look με τζιν πουκάμισο, χωρίς απαραιτήτως να χρησιμοποιήσετε την ίδια απόχρωση του υφάσματος σε όλο το σύνολο. Μάλιστα όπως είδατε και στις παραπάνω φωτογραφίες ο συνδυασμός ενός λευκού τζιν με κλασσικό μπλε denim στο πουκάμισο είναι ιδιαίτερα όμορφος.
Επομένως, διατηρήστε το αγαπημένο σας τζιν παντελόνι και αυτή τη σεζόν και συνδυάστε το με ένα πουκάμισο ή ένα αέρινο τοπ δημιουργώντας ντυσίματα κομψά και κάζουαλ, ιδανικά για όλη την διάρκεια της ημέρας. Εναλλακτικά, επιλέξτε ένα τζιν σορτς ή μια denim φούστα για να σετάρετε το καλοκαιρινό μπλουζάκι σας. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσετε ένα πιο δροσερό outfit, που θα σας κάνει εκθαμβωτική για όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Προτάσεις για εντυπωσιακό βραδινό ντύσιμο με καλοκαιρινά ρούχα

Προτάσεις για εντυπωσιακό βραδινό ντύσιμο με καλοκαιρινά ρούχα (1)
Προτάσεις για εντυπωσιακό βραδινό ντύσιμο με καλοκαιρινά ρούχα (2)
Προτάσεις για εντυπωσιακό βραδινό ντύσιμο με καλοκαιρινά ρούχα (3)
Προτάσεις για εντυπωσιακό βραδινό ντύσιμο με καλοκαιρινά ρούχα (4)
Προτάσεις για εντυπωσιακό βραδινό ντύσιμο με καλοκαιρινά ρούχα (5)
Προτάσεις για εντυπωσιακό βραδινό ντύσιμο με καλοκαιρινά ρούχα (6)
Προτάσεις για εντυπωσιακό βραδινό ντύσιμο με καλοκαιρινά ρούχα (7)
Προτάσεις για εντυπωσιακό βραδινό ντύσιμο με καλοκαιρινά ρούχα (8)
Από το casual βραδυνό μέχρι το chic style ντύσιμο υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί ρούχων για το Καλοκαίρι. Αναλογιστείτε λοιπόν τι είδους βραδινή έξοδο πρόκειται να κάνετε, ώστε να επιλέξετε και το ιδανικό σύνολο για την περίσταση.
Αν πρόκειται για ένα χαλαρό ποτάκι σε μια καφετέρεια ή μια βόλτα με φίλους μπορείτε να επιλέξετε ακόμη και ένα πιο casual chic outfit. Φορέστε μια παντελόνα ή ένα τζιν και συνδυάστε τη με ένα κομψό αέρινο μπλουζάκι ή ένα πουκάμισο. Εξίσου όμορφη πρόταση θεωρείται και μια καλοκαιρινή ολόσωμη φόρμα ή ένα αέρινο φόρεμα. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να ολοκληρώσετε το summer night look σας με φλατ σανδάλια με χαμηλά πέδιλα, είτε με ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες ή αθλητικά.
Σε περίπτωση όμως που πρόκειται για μια πιο βραδινή έξοδο για ποτό σε club ή ένα επίσημο δείπνο, είναι προτιμότερο να φορέσετε τα ψηλοτάκουνα πέδιλα σας ή γόβες. Επίσης, σε αυτές τις εξόδους θα πρέπει τα καλοκαιρινό σας σύνολο να είναι λίγο πιο βραδινό, χωρίς όμως υπερβολές. Αποφύγετε λοιπόν τα casual style ντυσίματα με sneakers.
Αν ο καιρός το απαιτεί λόγω δροσιάς, μπορείτε να προσθέσετε ένα κομψό σακάκι ή ένα ανάλαφρο κιμονό, ανάλογα πάντα με το στυλ ντυσίματος που θέλετε να δημιουργήσετε.
Γενικότερα πάντως θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας πως το καλοκαιρινό ντύσιμο, ακόμη και για βράδυ είναι πιο χαλαρό από το χειμωνιάτικο.

Καλοκαιρινά ρούχα για τις διακοπές

Καλοκαιρινά ρούχα για τις διακοπές (1)
Καλοκαιρινά ρούχα για τις διακοπές (2)
Καλοκαιρινά ρούχα για τις διακοπές (3)
Καλοκαιρινά ρούχα για τις διακοπές (4)
Καλοκαιρινά ρούχα για τις διακοπές (5)
Καλοκαιρινά ρούχα για τις διακοπές (6)
Καλοκαιρινά ρούχα για τις διακοπές (7)
Καλοκαιρινά ρούχα για τις διακοπές (8)
Καλοκαιρινά ρούχα για τις διακοπές (9)
Καλοκαιρινά ρούχα για τις διακοπές (10)
Καλοκαιρινά ρούχα για τις διακοπές (11)
Καλοκαιρινά ρούχα για τις διακοπές (12)
Οι ημέρες των διακοπών αποτελούν μια περίοδο χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Αυτό ακριβώς αποτυπώνεται και στο ντύσιμο μας. Επομένως, δεν χρειάζεται να σπάτε το κεφάλι σας για να δείτε τι θα βάλετε. διαλέξτε καλοκαιρινά ρούχα που θα σας κάνουν να νιώθετε άνετα.
Ιδανική επιλογή αποτελεί ένα αέρινο φόρεμα σε κοντό ή μακρύ μήκος με κομψό και στυλάτο πατρόν είτε boho style. Το ίδιο εντυπωσιακή είναι και η ολόσωμη φόρμα με φαρδύ ή εφαρμοστό παντελόνι, αλλά και η τύπου σορτς.
Οι παραπάνω προτάσεις είναι ιδανικές, γιατί όχι μόνο αποτελούν ολοκληρωμένο ντύσιμο για τις διακοπές που θα σας βγάλει από την δύσκολη θέση να σκεφτείτε πως θα συνδυάσετε το κάθετι, αλλά πιάνουν και λιγότερο χώρο στις αποσκευές.
Αν πάλι προτιμάτε τα σετ φούστα, σορτς ή παντελόνι με μπλούζα, επιλέξτε ελαφριά και δροσερά υφάσματα, όπως το λινό, το σατέν και φυσικά το βαμβάκι.

Chic ντύσιμο για γάμο / βάπτιση το Καλοκαίρι

Chic ντύσιμο για γάμο / βάπτιση το Καλοκαίρι (1)
Chic ντύσιμο για γάμο / βάπτιση το Καλοκαίρι (2)
Chic ντύσιμο για γάμο / βάπτιση το Καλοκαίρι (3)
Chic ντύσιμο για γάμο / βάπτιση το Καλοκαίρι (4)
Chic ντύσιμο για γάμο / βάπτιση το Καλοκαίρι (5)
Chic ντύσιμο για γάμο / βάπτιση το Καλοκαίρι (6)
Chic ντύσιμο για γάμο / βάπτιση το Καλοκαίρι (7)
Chic ντύσιμο για γάμο / βάπτιση το Καλοκαίρι (8)
Chic ντύσιμο για γάμο / βάπτιση το Καλοκαίρι (9)
Οι γάμοι και οι βαπτίσεις έχουν την τιμητική τους αυτή την εποχή, επομένως είναι σχεδόν απίθανο να μην έχετε να πάτε τουλάχιστον σε ένα μυστήριο. Τι να φορέσετε όμως ως καλεσμένη σε αυτά;
Οι επιλογές είναι αμέτρητες και έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες. Για παράδειγμα άλλο είναι το ντύσιμο για γάμο σε νησί και άλλο στην πολή, όπως διαφορετικά είναι και τα ρούχα για γάμο σε παραλία με αυτά που θα φορούσατε σε ένα κτήμα. Συγκεντρώστε λοιπόν όλες τις πληροφορίες σχετικά με το γεγονός και ντυθείτε ανάλογα.
Συνήθως στην κορυφή των επιλογών μας βρίσκονται τα φορέματα για γάμο / βάπτιση ή τα σύνολα με φούστα. Από εκεί και πέρα, μπορείτε να κάνετε την διαφορά και να φορέσετε μια ολόσωμη φόρμα ή μια ανάλαφρη παντελόνα με ένα κομψό τοπ. Αυτό έχει να κάνει με το προσωπικό σας στυλ!

https://www.beautetinkyriaki.gr

Ετικέτες ,