Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Ποια γυναικεία παλτό θα φορεθούν πολύ το 2020

 
Ξεκίνησες να ετοιμάζεις την χειμερινή σου γκαρνταρόμπα και θέλεις να ενημερωθείς για τις τάσεις της μόδας που θα επικρατήσουν το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα 2020; Δεν είναι καθόλου νωρίς
για να αγοράσεις έστω τα απολύτως απαραίτητα ρούχα και γυναικεία παλτό που θα σε κάνουν να δείχνεις ξεχωριστή την χειμερινή περίοδο.
Πολλοί οίκοι μόδας έχουν ήδη κυκλοφορήσει τις collection τους, ενώ μένουν αρκετοί ακόμη που περιμένουμε να το κάνουν μέσα στις επόμενες ημέρες. Μέχρι όμως να βγουν στην αγορά φρόντισε να προετοιμαστείς ρίχνοντας μια ματιά στα νέα trends. Δες λοιπόν τα πιο μοδάτα παλτό που θα βλέπεις παντού γύρω σου σε λίγες εβδομάδες!

Ποια γυναικεία παλτό είναι στη μόδα για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2020!


Γυναικεία καμπαρντίνα (Trench Coat)

γυναικείες καμπαρντίνες 2019-2020
Η καμπαρντίνα είναι ένα απαραίτητο γυναικείο πανωφόρι για τους φθινοπωρινούς μήνες. Είναι πολύ κομψή και μπορείς να την βρεις σε διάφορες αποχρώσεις. Τα πιο must χρώματα για τις καμπαρντίνες είναι το μπεζ, το καφέ, το χακί, το κόκκινο και το μοβ. Και όσο πιο απλή είναι στο σχεδιασμό της τόσο το καλύτερο!

Jean μπουφάν

γυναικεία denim μπουφάν φθινόπωρο 2019
Εδώ και αρκετά χρόνια είναι στη μόδα τα denim μπουφάν, με την μόνη διαφορά ότι φέτος είδαμε να εκτοξεύεται στα ύψη και το total jean ντύσιμο. Έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε κοντά ξεβαμμένα μπουφάν, αλλά και σε πιο μακριά denim παλτό.

Φουσκωτά μπουφάν

μόδα γυναικεία μπουφάν 2020
Τόσο τα oversized όσο και τα φουσκωτά μπουφάν είναι πολύ in fashion για ακόμη μία χρονιά. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει λόγος να σταματήσεις να τα φοράς. Αντιθέτως, αν τα χρησιμοποιήσεις για να ολοκληρώσεις το ντύσιμο σου θα είσαι πάντα ντυμένη με την τελευταία λέξη της μόδας.

Λεοπάρ παλτό

animal print γυναικεία παλτό
Ποια γυναίκα δεν λατρεύει το λεοπάρ στα ρούχα και τα παλτό της; Είμαι πολύ σίγουρη ότι αρέσει σε όλες μας, μικρές και μεγάλες, και μπορείς να παίξεις και σε αυτό το τόσο κομψό print με διάφορα χρώματα. Το outfit σου θα είναι απίστευτα κομψό και φινετσάτο, ακόμη κι αν συνδυάσεις το παλτό σου με μία απλή μαύρη μπλούζα και ένα παντελόνι.
Faux γυναικεία γούνινα παλτό 2020
Μία faux γούνα είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις για τον Χειμώνα. Είναι απίστευτα ζεστή και ταυτόχρονα τόσο εντυπωσιακή, που την κάνει ιδανική για τις βραδινές και επίσημες εξόδους μας. Φρόντισε μόνο να μην την συνδυάσεις με υπερβολικά κοσμήματα και να είναι όσο πιο χνουδωτή και απαλή γίνεται.

Bomber μπουφάν

μοντέρνα γυναικεία μπουφάν 2020
Υπάρχουν όμως και πιο casual προτάσεις, όπως είναι τα Bomber jackets. Το χαρακτηριστικό τους είναι ότι έχουν όγκο στο επάνω μέρος τους και συνήθως λάστιχο στην μέση. Πράγμα το οποίο δεν τα κάνει κατάλληλα για τις πιο παχουλές γυναίκες. Για να ξεχωρίσεις φέτος προτίμησε να συνδυάσεις δύο trends μαζί. επιλέγοντας ένα μπουφάν με λουλούδια ή σε μεταλλικό λαμπερό χρώμα.

Δερμάτινα μπουφάν

γυναικεία δερμάτινα jackets
Ότι κι αν λέμε, ότι κι αν πιστεύουμε, τα δερμάτινα jackets δεν πρόκειται να βγουν από την μόδα για τουλάχιστον άλλα τρία χρόνια. Έχουν κατακτήσει με το μοναδικό τους στιλ μια ξεχωριστή θέση στις επιδείξεις μόδας όλων των μεγάλων σχεδιαστών και μπορούν να φορεθούν όλη την ημέρα και σε κάθε περίσταση.

Γυναικείες αθλητικές ζακέτες και μπουφάν

αθλητικές ζακέτες μπουφάν γυναίκες
Το 2020 όμως θα έχει και έναν πιο αθλητικό αέρα, μιας και οι σπορ ζακέτες και μπουφάν θα φορεθούν πολύ μέσα στο Φθινόπωρο. Γενικότερα, απ’ ότι είδαμε, μας προτείνουν για φέτος να φοράμε τις φόρμες μας μέχρι και στις βραδινές μας εξόδους με τα κατάλληλα μποτάκια και κοσμήματα. Αρκετά τολμηρή πρόταση θα έλεγα. Εσύ θα την τολμήσεις;

Γυναικεία παλτό σε Α γραμμή

τάσεις μόδας παλτό 2020
Τα παλτό σε Α γραμμή είναι από τα πιο κολακευτικά, καθώς τονίζουν ελαφρώς την μέση και δεν κολλάνε στην περιφέρεια. Αν όμως θέλεις να τονίσεις ακόμη περισσότερο τις καμπύλες σου δεν έχεις παρά να φορέσεις μια ζώνη ψιλά στην μέση σου. Το κόκκινο και το σκούρο πράσινο χρώμα είναι από τις top επιλογές, αλλά μην ξεχνάς και το μοβ που θα κάνει χαμό!

Παλτό με φουσκωτά μανίκια μπαλούν

γυναικεία παλτό φθινόπωρο χειμώνας 2020
Η συγκεκριμένη μόδα είναι βγαλμένη από την δεκαετία του 80, όπου το ρετρό στιλ στα γυναικεία παλτό είχε απαραίτητα μπαλούν μανίκια. Δηλαδή, σαν μπαλόνια που είναι φουσκωτά και στο κάτω μέρος τους στενεύουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα συναντήσουμε περισσότερο το καρό αλλά και το ριγέ pattern. Εναλλακτικά, θα πρέπει να πας σε ένα μονόχρωμο κομμάτι.

Κάπα

κάπες μόδα πανωφόρια χειμώνας 2020
Η κάπα είναι ένα κομμάτι που είτε το σιχαίνεσαι είτε το λατρεύεις, δεν υπάρχει μέση κατάσταση. Επανέρχεται πολύ συχνά τώρα τελευταία στη μόδα και φοριέται από τέλος Σεπτέμβρη μέχρι και Νοέμβρη. Δίνει ένα πολύ ιδιαίτερο και όμορφο στιλ στην εμφάνιση μας και μπορείς να τις βρεις σε άπειρα σχέδια και χρώματα, με must have το καρό!



Ετικέτες ,