Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

5 Τρόποι να συνδυάσεις το παντελόνι γραφείου με μποτάκι!

  Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα μποτάκια είναι το απόλυτο παπούτσι του φθινοπώρου και του χειμώνα. Μπορεί να φορεθεί άνετα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ειδικά για το γραφείο είναι μια
ιδανική επιλογή. Το σημαντικότερο όμως είναι να ξέρεις πώς να συνδυάσεις ένα παντελόνι γραφείου με το αγαπημένο σου μποτάκι.
Πράγματι,  ο συνδυασμός παντελονιού με μποτάκι είναι όχι μόνο κλασικός αλλά και τελείως βολικός για τα καθημερινά σου looks στη δουλειά. Εμπνεύσου λοιπόν και ανακάλυψε 5 τρόπους να συνδυάσεις το παντελόνι γραφείου με μποτάκι!

5 Συνδυασμοί παντελονιού γραφείου με μποτάκι!

1. Crop παντελόνι με μποτάκι

μαύρο μποτάκι μαύρη ζιπ κιλότ παντελόνι γραφείου μποτάκιάσπρη ζιπ κιλότ καφέ ζακέτα animal print μποτάκιγκρι ζιπ κιλότ μαύτο μποτάκι μαύρο ζιβάγκομπορντό μποτάκι μαύρη ζιπ κιλότ παντελόνι γραφείου μποτάκιcrop παντελόνι καρό μαύρο μποτάκι
Τα crop παντελόνια, είτε αυτά είναι ζιπ κιλότ είτε έχουν πιο στενή γραμμή, φοριούνται άνετα και το χειμώνα στο γραφείο! Το κατάλληλο παπούτσι για να τα συνδυάσεις δεν είναι άλλο από ένα μποτάκι, τόσο ένα ankle boot όσο και ένα πιο ψηλό. Οι χρωματικοί συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις είναι άπειροι! Και όταν οι θερμοκρασίες πέσουν μπορείς άνετα να φορέσεις ένα καλσόν είτε μαύρο είτε στο δέρμα του ποδιού για να μην κρυώσει το ακάλυπτο σημείο του ποδιού.

2. Παντελόνα με μποτάκι

άσπρη φαρδιά παντελόνα μυτερό άσπρο μποτάκικόκκινη παντελόνα καφέ μυτερό μποτάκιάσπρη παντελόνα animal print μποτάκι παντελόνι γραφείου μποτάκιμπλε παντελόνι καμπάνα άσπρο μποτάκι
Οι παντελόνες είναι ένα από τα πιο άνετα παντελόνια για το γραφείο μιας που λόγω της φαρδιάς γραμμής τους δεν πιέζουν το σώμα. Το χειμώνα βέβαια ίσως είναι δύσκολο να βρεις το κατάλληλο παπούτσι για να συνδυάσεις ένα φαρδύ παντελόνι. Για το λόγο αυτό ένα μποτάκι μπορεί να σε σώσει και να σε κάνει να ξαναφορέσεις όλες σου τις παντελόνες. Ιδανικά, ένα μυτερό μποτάκι ή ένα μποτάκι με τετράγωνη μύτη ταιριάζει πιο πολύ σε ένα φαρδύ παντελόνι συγκριτικά με ένα στρογγυλό μποτάκι. Επιλέγοντας ένα τέτοιο παπούτσι θα είσαι σούπερ στιλάτη φορώντας την παντελόνα σου!

3. Chino παντελόνι με μποτάκι

μαύρο chino παντελόνι μαύρο μποτάκικαρό chino παντελόνι μαύρο μποτάκι παντελόνι γραφείου μποτάκιγκρι τσίνο παντελόνι μαύρο μποτάκιchino μπεζ παντελόνι μαύρο μποτάκι παντελόνι γραφείου μποτάκιchino παντελόνι μαύρα μποτάκια
Το chino παντελόνι ίσως είναι το απόλυτο παντελόνι για το γραφείο. Η ίσια γραμμή και το ύφασμά του το καθιστούν την ιδανική επιλογή για επαγγελματικές εμφανίσεις, όποιο κι αν είναι το dress code της δουλειάς σου. Συνδυάζεται τέλεια με ένα μποτάκι αστραγάλου που να ξεκινά ακριβώς στο τελείωμα του παντελονιού. Έτσι, θα έχεις πετύχει ένα ντύσιμο για όλες τις ώρες αφού θα δείχνεις κομψή στη δουλειά σου αλλά θα μπορείς άνετα να βγεις μια βόλτα μετά το γραφείο.

4. Μποτάκι με κοστούμι

καρό κοστούμι άσπρα μποτάκι μαύρο σακάκιμπλε κοστούμι animal print μποτάκι
Αν έχεις ένα αυστηρό dress code στη δουλειά σου τότε σίγουρα κάποιες ημέρες θα φοράς ένα κοστούμι. Ευτυχώς, το κοστούμι έχει πλέον αλλάξει και προσαρμοστεί στα σύγχρονα δεδομένα, προσφέροντας πολύ μοντέρνα looks. Το κατάλληλο παπούτσι για να φορέσεις με ένα κοστούμι αυτή την εποχή είναι ένα όμορφο, δερμάτινο και προσεγμένο μποτάκι. Έτσι, θα έχεις δημιουργήσει μια σύγχρονη εμφάνιση αλλά ταυτόχρονα κατάλληλη για εργασιακό περιβάλλον.

5. Total black look με χρωματιστό μποτάκι

μπλε μποτάκια μαύρα ρούχακόκκινα μποτάκια μαύρα ρούχα παντελόνι γραφείου μποτάκι
Το μαύρο είναι το χρώμα του χειμώνα, επομένως συχνά καταλήγεις με ένα total black look. Για να δώσεις όμως λίγο χρώμα στην εμφάνισή σου μπορείς να φορέσεις ένα πιο έντονο χρώμα στο μποτάκι σου. Επίλεξε λοιπόν ένα όμορφο, υφασμάτινο μαύρο παντελόνι γραφείου και συνδύασε το με ένα μποτάκι σε χρώμα όπως μπορντό, κόκκινο, μπλε ή ακόμα και με animal print αν το ύφος της δουλειάς σου δεν είναι πολύ αυστηρό.

Τώρα λοιπόν γνωρίζεις πως να συνδυάσεις με στυλ και κομψότητα τα μποτάκια σου με τα παντελόνια γραφείου. Έτσι, οι εμφανίσεις στη δουλειά φέτος το χειμώνα θα σκεφθούν με απόλυτη επιτυχία!

 https://www.ediva.gr

Ετικέτες ,