Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Ομελέτα με μανιτάρια

Τα μανιτάρια και η ομελέτα....
 
Χρόνος προετοιμασίας: 15 Λεπτά | Χρόνος μαγειρέματος: 10 Λεπ
 
 συστατικά
  • Αυγά - 6
  • Μανιτάρια φρέσκα - 1/2 κιλό
  • Γάλα - 1 φλιτζανάκι καφέ
  • Μαϊντανό - 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ψιλοκομμένο
  • Τυριά τριμμένα - 1 φλιτζάνι τσαγιού διάφορα της αρεσκείας μας
  • Ντομάτα - 1 κομμένη καρέ
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Ελαιόλαδο - 1 1/2 κουταλιά της σούπας
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τα μανιτάρια με το ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν καλά. Προσθέτουμε την ντομάτα, τον μαϊντανό και αφήνουμε να βράσουν. Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά με το γάλα πολύ καλά, προσθέτουμε αλατοπίπερο και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τα υπόλοιπα υλικά. Ψήνουμε καλά την ομελέτα από την μια πλευρά και μόλις την γυρίσουμε από την άλλη ρίχνουμε από πάνω τα τυριά ώστε να λιώσουν μέχρι να ψηθεί η ομελέτα μας.



Πηγή: chefoulis.gr
 clickatlife.gr