Καλαμάρι Γεμιστό με Τυριά στη Σχάρα
Υλικά για 2 άτομα
Κόβουμε την πιπεριά σε ψιλούς κύβους, τρίβουμε τη φέτα και το κεφαλοτύρι. Τα ανακατεύουμε μαζί και προσθέτουμε πιπέρι λεμονάτο. Εφόσον έχουμε καθαρίσει τα καλαμάρια μας γεμίζουμε το καλαμάρι με τη γέμιση που έχουμε ετοιμάσει. Κλείνουμε το τελείωμα των καλαμαριών με οδοντογλυφίδα. Μαρινάρουμε τα καλαμάρια με ελαιόλαδο. Τέλος, τα ψήνουμε για 10 λεπτά από την μία και 10 λεπτά από την άλλη πλευρά στη σχάρα.
bletsas.gr
- 2 καλαμάρια (περίπου 600 ? 700 gr)
- 1 πιπεριά Φλωρίνης
- 120 gr φέτα
- 40 gr κεφαλοτύρι
- πιπέρι λεμονάτο (lemon pepper)
Κόβουμε την πιπεριά σε ψιλούς κύβους, τρίβουμε τη φέτα και το κεφαλοτύρι. Τα ανακατεύουμε μαζί και προσθέτουμε πιπέρι λεμονάτο. Εφόσον έχουμε καθαρίσει τα καλαμάρια μας γεμίζουμε το καλαμάρι με τη γέμιση που έχουμε ετοιμάσει. Κλείνουμε το τελείωμα των καλαμαριών με οδοντογλυφίδα. Μαρινάρουμε τα καλαμάρια με ελαιόλαδο. Τέλος, τα ψήνουμε για 10 λεπτά από την μία και 10 λεπτά από την άλλη πλευρά στη σχάρα.
bletsas.gr
O Ευτύχης Μπλέτσας είναι συγγραφέας της «Μαγειρικής Οικονομίας», και της
«Θετικής Ενέργειας» παρουσιαστής στην «Κουζίνα της Μαμάς» και στο «Food
IQ», και δημιουργός της παράστασης «Μουσικομαγειρέματα» που προάγει την
Υγεία με Εκπαιδευτική Ψυχαγωγία. Βρείτε τον Ευτύχη στο bletsas.gr και στο youTube.com/FTBLETSAS όπου ανεβάζει βιντεo καθημερινά.
<< Αρχική σελίδα