Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Φλογέρες με κιμά

Ένα γευστικό ορεκτικό...

Υλικά:

Οδηγίες:

Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε μαζί με τον κιμά σε μια πλατιά κατσαρόλα όπου έχουμε βάλει το ελαιόλαδο. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τα καρυκεύματα, το αλάτι,το πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν. Χαμηλώνουμε την φωτιά, χτυπάμε τα αυγά, τρίβουμε το τυρί και τα προσθέτουμε στον κιμά μαζί με την φρυγανιά και την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε πολύ καλά. Κόβουμε τα φύλλα κρούστας σε λωρίδες και βάζουμε την γέμιση από κιμά στην κάθε λωρίδας. Διπλώνουμε τα πλαϊνά για να μην φύγει η γέμιση και τυλίγουμε ρολό. Τα βουτυρώνουμε και τοποθετούμε τις φλογέρες σε ένα βουτυρωμένο ταψί . Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για μισή ώρα.

 chefoulis