Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Summer mood in the Office - κι όμως γίνεται!

  
 

Το ξέρω..., κι εσείς ανήκετε στην μεγαλύτερη πληθυσμιακή κατηγορία - όπως κι εγώ άλλωστε - που ακόμα να έχουμε το μυαλό μας στις διακοπές που πέρασαν, παρόλο που
επιστρέψαμε και πασχίζουμε να συνηθίσουμε ξανά στη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Το καλοκαίρι αποτελεί μια παγίδα για το επαγγελματικό ντύσιμο, τα ρούχα γίνονται πιο ελαφρά, πολύχρωμα και δημιουργούν διλήμματα. Μη πτοείστε όμως. Η ουσία είναι ότι το καλοκαιρινό επαγγελματικό ντύσιμο προσφέρει πολλές επιλογές και συνδυασμούς αλλά και μπορεί να ανεβάσει την καθημερινή μας διάθεση με την πολυχρωμία και την άνεσή του.

Η φετινή σαιζόν έδωσε μεγάλο μερίδιο της προσοχής της στα φορέματα που είναι ακριβώς ότι πρέπει για μια δύσκολη ημέρα στο γραφείο. Υιοθετήστε ένα διακριτικό κόψιμο κι έτσι μπορείτε να εμφανιστείτε ακόμα και με πορτοκαλί ή πράσινες αποχρώσεις, ανανεώνοντας το επαγγελματικό σας look και την αυτοπεποίθησή σας! Αν πάλι επιμένετε σε πιο σταθερές αξίες, το little black dress σε καλοκαιρινή version αλλά και το πολύ in fashion μπλέ προσφέρονται για ασφαλείας λύσεις που όμως μπορείτε να απογειώσετε με τα κατάλληλα μεταλλικά ή κόκκινα αξεσουάρ.

Σας προτείνω - αν δεν το έχετε ακόμα τολμήσει - να δοκιμάστε το φετινό hot trend των ασπρόμαυρων πουά ή ριγέ. Ανανεώνουν ένα απλό μαύρο ή μπλε φόρεμα και συνδυάζονται υπέροχα με κόκκινα ή γαλάζια αξεσουάρ. Οι μακριές φούστες αποτελούν μια ακόμα εξαιρετική λύση για το office wear. Απλά έχετε στο νου σας, ότι όσο πιο έντονο είναι το print  της φούστας, τόσο πιο διακριτικό πρέπει να είναι το επάνω κομμάτι, για να υπάρχει ισορροπία.

Και όταν μιλάμε για φούστες, εννοούμε τις midi και κυρίως τις maxi που είδαμε σε πολλές συλλογές, γιατί το mini στο γραφείο, όσο καλλίγραμμη και αν είστε ποτέ δεν θεωρείται professional και  chic.
Αν επιμένετε στο παντελόνι, η φετινή κυριαρχία του λευκού παντελονιού θα σας βοηθήσει να κάνετε άπειρους συνδυασμούς κάθε φορά.

Διαλέξτε ένα σε φαρδιά γραμμή και χρησιμοποιήστε το όπως το χειμωνιάτικό σας μαύρο - πάει με όλα. Τώρα πια φυσικά, αφού έχετε αποκτήσει και το πολυπόθητο μαύρισμα στην επιδερμίδα σας, ένα total white look θα δείξει υπέροχο πάνω σας.

  
fe-mail.gr