Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Ζύμη κουρού

Ζύμη κουρού

Υλικά

  • Αλεύρι 1/2 κιλό
  • Λάδι 1 μεγάλο ποτήρι
  • Αλάτι 1 κουταλάκι γλυκού
  • Νερό

Οδηγίες

Σε ένα  μπολ ρίχνουμε το αλεύρι,το λάδι, το αλάτι και τα ανακατεύουμε μέχρι να υγρανθεί όλο το αλεύρι. Προσθέτουμε λίγο λίγο το νερό μέχρι να γίνει μια ζύμη σφιχτή. Χωρίζουμε την ζύμη ανάλογα με αυτό που επιθυμούμε να φτιάξουμε. (Πίτσα,τυροπιτάκια,κρεατοπιτάκια.κτλ.)
 

Chefoulis.gr