Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Σπιτική πραλίνα φουντουκιού

Υλικά


    125 γραμμ. σοκολάτα κουβερτούρα σε κομματάκια
    1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
    150 γραμμ. μαργαρίνη
    5 κ.σ. κακάο άγλυκο κοσκινισμένο
    1 φλ. αλεσμένα φουντούκια


Εκτέλεση

Λιώνουμε την κουβερτούρα και το βούτυρο σε μπεν μαρί. Προσθέτουμε το κακάο και το ζαχαρούχο γάλα. Τέλος προσθέτουμε τα αλεσμένα φουντούκια. Ανακατεύουμε πολύ καλά με σπάτουλα και αφήνουμε την πραλίνα να κρυώσει. Τη διατηρούμε στο ψυγείο.

►   Τη σερβίρουμε ανακατεμένη με σαντιγί σαν μους-επιδόρπιο ή την χρησιμοποιούμε σαν γέμιση σε τούρτα. Όπως και να την σερβίρετε, είναι σκέτος πειρασμός!

  
fe-mail.gr