Μπιφτέκια με πλιγούρι
Υλικά
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάλτε το πλιγούρι σε βραστό νερό για 30 λεπτά μέχρι να φουσκώσει.
Στραγγίστε το και ζυμώστε το με όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Πλάστε μεγάλα μπιφτέκια.
Τηγανίστε τα σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο ή ψήστε στα στα κάρβουνα μέχρι να ψηθούν καλά και να ροδίσουν.
- 750 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
- 1/2 φλυτζ. πλιγούρι
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
- 3 κουταλιές μαιντανός ψιλοκομμένος
- 1 κουταλιά μουστάρδα σε σκόνη
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάλτε το πλιγούρι σε βραστό νερό για 30 λεπτά μέχρι να φουσκώσει.
Στραγγίστε το και ζυμώστε το με όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Πλάστε μεγάλα μπιφτέκια.
Τηγανίστε τα σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο ή ψήστε στα στα κάρβουνα μέχρι να ψηθούν καλά και να ροδίσουν.
<< Αρχική σελίδα