Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικο παιχνιδοεργοστάσιο... εν δράσει

Ελάχιστες μέρες μας χωρίζουν από την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, οπότε το τεράστιο παιχνιδοεργοστάσιο των Χριστουγέννιων, ανοίγει επίσημα τις πύλες του στην Τεχνόπολη.

Σε έκταση που καλύπτει 25.000 τ.μ., το «Christmas Factory» με 500 αληθινά έλατα θα μετατρέψει το
κέντρο της Αθήνας σε ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο τοπίο.
Ο Άγιος Βασίλης, τα ξωτικά του και οι τάρανδοι μας περιμένουν όλους, μικρούς και μεγάλους, από τις 6 Δεκεμβρίου στα γεμάτα φωτάκια και χρυσόσκονη, ξύλινα σπιτάκια στο Γκάζι.

Βόλτες, αγορές, εργαστήρια για να κατασκευάσουμε τα δικά μας δώρα, το μεγάλο carousel, η εντυπωσιακή Χριστουγεννιάτικη ρόδα, το οικολογικό τρενάκι θα είναι πανέτοιμα να μας υποδεχτούν λίγο πριν ξεκινήσουν οι παιδικές θεατρικές παραστάσεις, οι συναυλίες, οι παραστάσεις δρόμου και όλες οι άλλες εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει ο αγαπημένος μας Άγιος. Το φετινό «The Christmas Factory» έχει και εκπαιδευτική δράση μέσα από την έκθεση του Κώστα Κοτσανά με χαρακτηριστικά εκθέματα της Αρχαίας Ελληνικής τεχνολογίας και  με τη συλλογή παραδοσιακών παιχνιδιών της Νίνας Καρακώστα, που μας παρουσιάζει 3.000 πρωτότυπα και αντίγραφα παιχνίδια από όλο τον κόσμο.
Τι λέτε; Φύγαμε;
Πληροφορίες: «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518, press@athens-technopolis.gr , www.technopolis-athens.com , www.thechristmasfactory.gr , διάρκεια έκθεση: από 6 Δεκεμβρίου ως 6 Ιανουαρίου, ώρες λειτουργίας: 10 το πρωί με 10 το βράδυ.
 

click@Life