Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Onion rings


Υλικά:

  • αλάτι, πιπέρι
  • 5 μεγάλα κρεμμύδια ξερά
  • λάδι για τηγάνισμα
  • 1 φλ. αλεύρι
  • 1 1/2 φλ. μπύρα

Εκτέλεση:
  1. Παίρνουμε τα κρεμμύδια και τα καθαρίζουμε εξωτετικά τις φλούδες τους, τα κόβουμε σε ροδέλες και στην συνέχεια χωρίζουμε τα δαχτυλίδια.
  2. Στη συνέχεια σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι και την μπύρα, το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει παχύρευστο το μείγμα μας.
  3. Mετά ρίχνουμε μέσα τα δαχτυλίδια κρεμμυδιών και αμέσως μετά βάζουμε το λάδι να κάψει σε ένα τηγάνι.
  4. Τηγανίζουμε λίγα κρεμμύδια κάθε φορά και τα γυρνάμε για να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
  5. Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να στραγγίξουν το επιπλέον λάδι τους.
  
BeU.com.cy