Συκωτάκια κοτόπουλου τηγανητά
Υλικά:
BeU.com.cy
- 3/4 κιλού συκωτάκια κοτόπουλου
- ελαιόλαδο
- 1 ποτήρι κρασί λευκό ή κόκκινο
- 1 κ. γλυκού μπούκοβο
- 1 κ. γλυκού κόκκινο γλυκό πιπέρι
- ρίγανη
- αλατι
- πιπέρι
- χυμό λεμονιου
- Πλένουμε πολύ καλά τα συκωτάκια. Τα βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι σκέτα και τα ανακατεύουμε μέχρι να στεγνώσει το νερό τους και να πάρουν καφετί χρώμα.
- Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, κόκκινο πιπέρι και το μπούκουβο.
- Μόλις τηγανιστούν λίγο, ρίχνουμε το κρασί και αφήνουμε να ψηθεί μέχρι να εξατμισθεί.
- Σερβίρουμε με χυμό λεμονιού.
BeU.com.cy
<< Αρχική σελίδα