Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Χοιρινά φιλετάκια

Beu-xoirina-filetakia
Υλικά:

  • 1 ψαρονέφρι σε φέτες ή λεπτές φέτες χοιρινό χωρίς λίπος
  • λίγο λάδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο στην πρέσσα
  • 1 μάνγκο κομμένο σε φέτες ή 1 μήλο ή 1 αχλάδι
  • 2 κ. σούπας σόγια σος
  • ¼ φλ. ουίσκι
  • 1 κ. σούπας μέλι
  • 1/4 κ. γλυκού φρέσκο θυμάρι
  • αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
  1. Χτυπάμε ελαφρά τις φέτες του κρέατος και τις αλατοπιπερώνουμε ελαφρά.
  2. Σοτάρουμε στο λάδι πρώτα το κρέας.
  3. Προσθέτουμε το σκόρδο, τη σόγια και το μάνγκο και τα σοτάρουμε και αυτά σε μέτρια φωτιά για  3-4 λεπτά.
  4. Σβήνετε με το ουίσκι και προσθέτετε το μέλι και το θυμάρι.
  5. Ψήνετε για λίγο ακόμα και διορθώνετε τη γεύση.
  6. Σερβίρετε με πατάτες ή ρύζι.

BeU.com.cy

Ετικέτες ,