Χοιρινά φιλετάκια
Υλικά:
- 1 ψαρονέφρι σε φέτες ή λεπτές φέτες χοιρινό χωρίς λίπος
- λίγο λάδι
- 1 σκελίδα σκόρδο στην πρέσσα
- 1 μάνγκο κομμένο σε φέτες ή 1 μήλο ή 1 αχλάδι
- 2 κ. σούπας σόγια σος
- ¼ φλ. ουίσκι
- 1 κ. σούπας μέλι
- 1/4 κ. γλυκού φρέσκο θυμάρι
- αλάτι, πιπέρι
- Χτυπάμε ελαφρά τις φέτες του κρέατος και τις αλατοπιπερώνουμε ελαφρά.
- Σοτάρουμε στο λάδι πρώτα το κρέας.
- Προσθέτουμε το σκόρδο, τη σόγια και το μάνγκο και τα σοτάρουμε και αυτά σε μέτρια φωτιά για 3-4 λεπτά.
- Σβήνετε με το ουίσκι και προσθέτετε το μέλι και το θυμάρι.
- Ψήνετε για λίγο ακόμα και διορθώνετε τη γεύση.
- Σερβίρετε με πατάτες ή ρύζι.
<< Αρχική σελίδα