Basmati με cashew nuts
Υλικά:
- 1 φλ. ρύζι basmati Uncle Ben's
- 1/3 φλ. cashew nuts
- 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 2 κ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 450 γρ ζωμό κοτόπουλου
- αλάτι
- Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε τα κάσιους και ψήνουμε για 1-2 λεπτά ανακατεύοντας. Τα βγάζουμε σε ένα πιάτο.
- Ρίχνουμε στο τηγάνι το λάδι, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το αλάτι και τα τσιγαρίζουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Ρίχνουμε και το ρύζι και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε το ζωμό και 1/4 φλιτζάνι νερό. Σκεπάζουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά περίπου. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό.
- Προσθέτουμε το μαϊντανό και τα κάσιους, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
<< Αρχική σελίδα