Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Μαζί με Παπαγεωργόπουλο, ”καίει” και Άννα Βίσση

SAKSONHS
Η φράση-κλειδί, με την οποία επιχειρεί να ”θάψει” τον Παπαγεωργόπουλο, είναι ”όλοι παίρνουν κάτι, και ο δήμαρχος αυτό που πρέπει”. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Σαξώνη που στην πρώτη μέρα της απολογίας του στο Κακουργιοδικείο, λέει ότι σε συνομιλία του με τον Λεμούσια, ο τελευταίος
εκστόμισε την παραπάνω φράση.
Κατά τη διάρκεια της απολογίας του αναφέρθηκε και στην Αννα Βίσσηκαι συγκεκριμένα στα λεφτά που έπαιρνε όταν δούλευε στα μαγαζιά του «καίγοντάς» της και αυτήν, αφού την κατηγόρησε για φοροδιαφυγή!
Συγκεκριμένα, κάνοντας λόγο για το νυχτερινό μαγαζί «Μπουμ», στο οποίο ήταν υπεύθυνος, αποκάλυψε ότι είχε κλείσει συμφωνία με την δημοφιλή τραγουδίστρια Άννα Βίσση για συγκεκριμένο αριθμό εμφανίσεων. «Η συμφωνία μας με τη Βίσση ήταν για 35.000 ευρώ τη νύχτα για όλο το επιτελείο της, αλλά μας έκοβε παραστατικό για 8.400 ευρώ», είπε, όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Ακόμη, αποκάλυψε ότι η σύζυγός του -η οποία βρισκόταν σε καλή οικονομική κατάσταση- εργάστηκε για τρεις προεκλογικές περιόδους ως ιδιαίτερα του Παναγιώτη Ψωμιάδη στο πολιτικό του γραφείου.
Έτσι, φαίνεται να είναι αποφασισμένος να παίρνει πολλούς μαζί του ο κατηγορούμενος, Παναγιώτης Σαξώνης.



Makeleio.gr

Ετικέτες ,