Ψαρονέφρι με μπύρα
2 ψαρονέφρια (700 γρ)
Μισή κούπα μπίρα
1/3 κούπας χυμό λάιμ
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος φρέσκος μαϊντανός
1 κουτ.γλ. τσίλι
Μισό κουτ.γλ. κύμινο
1/4 κουτ.γλ. κόλιανδρο
Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά. Βάζουμε το ψαρονέφρι στη μαρινάδα και το αφήνουμε στο ψυγείο με μια μεμβράνη τουλάχιστον 4 ώρες
Το ψήνουμε στο γκριλ μαζί με την μαρινάδα του για περίπου 20 λεπτά.Το ψαρονέφρι με μπύρα είναι έτοιμο!
Tips
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μπύρα χωρίς αλκοόλ!
Πηγή: Γεύση – Newpost.gr
Βιολογικά Προϊόντα
<< Αρχική σελίδα