Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Νέες προσθήκες στα michael kors shoes 2014

Τα γυναικεία σανδάλια και πέδιλα, φλατ ή με ψηλό τακούνι από την πρόσφατη καλοκαιρινή συλλογή michael kors shoes για το 2014 είναι σίγουρα από τα πιο μοδάτα και υψηλής ποιότητας παπούτσια που θα βρείτε στην αγορά αυτή τη σεζόν !

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που τα σανδάλια είναι το νούμερο ένα παπούτσι από το πρωί έως το βράδυ και ταιριάζει με όλα σας τα σύνολα, είτε με κοντά ή μάξι φορέματα, με σορτσάκια, με παντελόνες και με φούστες ! Τα νέα  michael kors shoes συνδυάζουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας στο χώρο των υποδημάτων με την επώνυμη υπογραφή του διάσημου Αμερικανού σχεδιαστή Michael Kors. Τα χαμηλά σανδάλια ξεχωρίζουν με τις μοναδικές λεπτομέρειες, οι οποίες είναι είτε κρόσσια είτε πολύτιμες πέτρες είτε προσεγμένες χρυσές λεπτομέρειες που κλέβουν την παράσταση ! Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα ακολουθούν την τοπ τάση με τα πολλά λουράκια η οποία έχει αγαπηθεί πολύ καθώς είναι φρέσκια και in fashion αλλά βοηθά και το πόδι να συγκρατείτε καλύτερα καθώς περπατάτε ! Τα χρώματα στα παπούτσια συνθέτουν μια μεγάλη παλέτα επιλογών και οι συνδυασμοί ζωηρών αποχρώσεων όπως το μοβ, το φούξια και το κίτρινο με πιο κλασικούς τόνους όπως το καφέ και το μαύρο είναι must !
Δείτε μερικά από τα καλύτερα σχέδια σε γυναικεία michael kors shoes από τη νέα συλλογή 2014 2015 που ξεχωρίσαμε και σας παρουσιάζουμε στις εικόνες παρακάτω ! Ποιο είναι το αγαπημένο σας ; Θα βρείτε όλα τα νέα σανδάλια και πέδιλα σε επιλεγμένα καταστήματα στις μεγάλες πόλεις της χώρας !














LaMode


Ετικέτες ,