Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Θαλασσινά μοτίβα σε όμορφα nail art

Kοχύλια, αστερίες, ψάρια και άγκυρες δημιουργούνται στο μανικιούρ σας τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο για να ταιριάζετε απόλυτα με το καλοκαιρινό mood που κυριαρχεί!
Είτε αγαπάτε το μανικιούρ στα φυσικά σας νύχια είτε προτιμάτε τα νύχια με τζελ τεχνική, η
μανικιουρίστ σας μπορεί να δημιουργήσει όποιο θαλασσινό μοτίβο σας αρέσει και θέλετε να έχετε στα άκρα σας ! Τα mix and much σχέδια στο nail art είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές κάθε καλοκαίρι και τι καλύτερο από το να επιλέξετε ένα mix and much σχέδιο που να έχει ως θέμα κάτι καλοκαιρινό και χαρούμενο. Το γεγονός ότι το βασικό μοτίβο στο nail art σας θα είναι θαλασσινό δεν σας εμποδίζει να διαλέξετε όποιο συνδυασμό χρωμάτων βερνικιών αγαπάτε περισσότερο. Αν δεν θέλετε να κυμανθείτε στις κλασικές navy αποχρώσεις όπως το λευκό, το μπλε, το γαλάζιο και το κόκκινο, μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχα και πολύ funky ταιριάσματα χρωμάτων σε ροζ, μωβ, κοραλί, παστέλ, κίτρινους τόνους ! Μπορείτε επίσης να προσθέσετε και άλλα κλασικά επαναλαμβανόμενα μοτίβα όπως οι ρίγες ή τα πουά σχέδια σε μερικά από τα νύχια των χεριών σας !
Πάρτε μια γεύση από τις επιλογές που έχετε σε θαλασσινά μοτίβα στο καλοκαιρινό nail art σας στις εικόνες που συλλέξαμε και σας παρουσιάζουμε στη γκάλερι παρακάτω ! Ποιο από αυτά ξεχωρίσατε ; Θα το δοκιμάσετε στα άκρα σας σύντομα ;










LaMode


Ετικέτες ,