Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Καλοκαιρινά και δροσερά χτενίσματα


Εύκολες και γρήγορες προτάσεις για τις υψηλές θερμοκρασίες

Τους θερινούς μήνες δεν έχουμε πάντα την υπομονή και διάθεση να πραγματοποιούμε χτενίσματα τα
οποία απαιτούν πολύωρη τεχνική διαδικασία με το πιστολάκι ή την πρέσα ισιώματος. Παράλληλα μας αγχώνει η διάρκεια τους εξαιτίας της εφίδρωσης αλλά και του φριζαρίσματος που μπορεί να προκύψει εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών.

Χρειαζόμαστε εύκολα και γρήγορα χτενίσματα που να μας δροσίζουν και να παραμένουν σταθερά.

Ξεκινώντας με τα πιο απλά βήματα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε 4-5 λαστιχάκια και να δημιουργήσουμε μια παιχνιδιάρικη ponytail που κατά μήκος της θα έχουμε περάσει τα λαστιχάκια σε μικρές μεταξύ τους αποστάσεις καταλήγοντας σε μια girly summer εμφάνιση ή μια messy πλεξούδα που ακόμα και αν «χαλάσει» κανείς δεν θα το καταλάβει!

Ο Οίκος Moschino πρότεινε στις πασαρέλες του πλεξούδα στην κορυφή των μαλλιών, ένα πολύ κομψό χτένισμα και για τις βραδυνές σας εμφανίσεις. Γενικότερα τα «up do's» με περισσότερο όγκο για τα επίσημα καλέσματα σας και flat silk για τις πρωινές σας εμφανίσεις σίγουρα θα δώσουν τη λύση.

Και αν ανήκετε στις γυναίκες που θέλετε και το καλοκαίρι να έχετε τα πλούσια και υγιή μαλλιά σας κάτω, τότε ένα απλό μάζεμα της φράντζας ή του μισού μπροστινού μέρους των μαλλιών θα σας κρατήσει δροσερές και απαλλαγμένες από το άγχος του να αλλοιωθεί το χτένισμα σας με το πέρας των ωρών.



 Πηγή: newsbeast

Ετικέτες ,