Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Chic νυφικά χτενίσματα 2014 με μπούκλες

Οι μπούκλες στα μαλλιά σας, φυσικές ή αποτέλεσμα περμανάντ μπορούν να είναι ο καλύτερος καμβάς για μερικά από τα πιο όμορφα καλοκαιρινά νυφικά χτενίσματα 2014 !
Η προετοιμασία του γάμο είναι μια από τις πιο ευχάριστες διαδικασίες στη ζωή κάθε γυναίκας, ειδικά
η επιλογή του φορέματος και του χτενίσματος της. Αυτή είναι η προετοιμασία για την πιο σημαντική μέρα στη ζωή της την κάνει να νιώθει σίγουρη πως όλα θα είναι άριστα σχεδιασμένα για εκείνη τη στιγμή! Την ημέρα αυτή, τα πάντα θα πρέπει να είναι στο υψηλότερο επίπεδο γιατί το κέντρο της προσοχής, φυσικά, θα είναι η νύφη! Και θα πρέπει να είναι πανέμορφη, από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Οι επιλογές για με μπούκλες νυφικά χτενίσματα 2014  είναι φέτος πάρα πολλές ! Οι τοπ επιλογές σε νυφικά χτενίσματα 2014  με μπούκλες είναι όπως θα ήταν αναμενόμενο οι κότσοι και τα σινιόν !  Πιάστε ανάλαφρα τις μπούκλες σας σε χαμηλά ή μεσαίου ύψους σινιόν και αφήστε μερικές τούφες στο μπροστά μέρος να πλαισιώνουν όμορφα ο πρόσωπό σας ! Μπορείτε να προσθέστε πέπλο, κρύσταλλα αλλά και φυσικά ή ψεύτικα λουλούδια σας μαλλιά σας.
Δείτε μερικές από τις προτάσεις μας για νυφικά χτενίσματα 2014 με μπούκλες στις εικόνες που διαλέξαμε στη γκάλερι που ακολουθεί ! Ποιο θα διαλέγατε εσείς για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας ;












LaMode

Ετικέτες ,