Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Νεανική toi moi collection καλοκαίρι 2014

Η νέα γυναικεία συλλογή με ρούχα toi moi για το καλοκαίρι του 2014 είναι άκρως εντυπωσιακή και νεανική! Τα αέρινα φορέματα , μακριά ή κοντά, τα jumpsuits σε παστέλ αποχρώσεις και τα μοναδικά χαριτωμένα και μοντέρνα σορτς μας κέρδισαν με την πρώτη ματιά, με τους φλοράλ χρωματισμούς
και τα αυστηρά γεωμετρικά σχέδια τους !
Οι νέες κοντές αλλά και μάξι φούστες toi moi  έχουν μοναδική γραμμή και χαρίζουν άλλο αέρα στις εμφανίσεις σας, είτε στην πόλη είτε στο νησί, ενώ τα παντελόνια και οι βερμούδες θα αναδείξουν τα μαυρισμένα πόδια σας με τον καλύτερο τρόπο. Τα σορτς έρχονται ξανά στο προσκήνιο με εντυπωσιακούς συνδυασμούς και πολλά πολλά μοτίβα για όλα σας τα μπλουζάκια και τα πουκάμισα.Η μεγάλη γκάμα σε μπλουζάκια που θα φορεθούν πολύ και από το πρωί έως το βράδυ, μαζί με ένα ανοιχτό πουκάμισο για τα κρύα βράδια, αλλά ακόμα και με σακάκι για μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Ξεχωρίσαμε επίσης και τις φανταστικές ψηλόμεσες παντελόνες που θεωρούνται must κομμάτι για αυτή τη σεζόν, ειδικά οι φαρδιές και αέρινες σε μονοχρωμίες με έντονο χρώμα. Να θυμάστε ότι οι μάξι φούστες ταιριάζουν σε όλα τα σώματα και κολακεύουν!
Όλα τα ρούχα της νέας κολεξιόν toi moi   καλοκαίρι 2014 θα τα βρείτε σε όλα τα ομώνυμα καταστήματα με χαμηλότερες τιμές λόγω των εκπτώσεων !















LaMode


Ετικέτες ,