Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Κουμπάρα ή καλεσμένη : παπούτσια για γάμο

Αφήστε στη νύφη τη δύσκολη επιλογή για τα ιδανικά λευκά παπούτσια για γάμο και εσείς ως κουμπάρα ή απλή καλεσμένη διαλέξτε τα καλύτερα και πιο μοδάτα παπούτσια για τους καλοκαιρινούς σας γάμους !

Τα νέα σχέδια σε  παπούτσια για γάμο , όχι για νύφες, θέλουν χρώμα ! Οι επικρατέστερες επιλογές, αφήνοντας το λευκό χρώμα για τις νυφικές γόβες, είναι τα ψηλοτάκουνα πέδιλα σε μεταλλικό μπλε χρώμα που θα είναι σίγουρα πολύ εντυπωσιακά, με μεγάλα ανοίγματα για να φαίνεται το πόδι σας αλλά και το μανικιούρ σας ή ένα ζευγάρι από πέδιλα με περίεργα και έντονα σχέδια, σε ζωηρά χρώματα και αντιθέσεις τα οποία ειδικά φέτος η μόδα σας προκαλεί να τα τολμήσετε ! Και σίγουρα ένα ψηλοτάκουνο πέδιλο γεμάτο με καρδιές και έντονα χρώματα θα αναδείξει ακόμα και το μονόχρωμο φόρεμά σας αλλά και θα ταιριάζει γάντι με την ημέρα του γάμου. Αν δεν μπορείτε να περπατήσετε άνετα πάνω στο ψηλό τακούνι η λύση για εσάς είναι ένα ζευγάρι από πέδιλα με στρας και πετράδια, που θα είναι πολύ άνετο, διακριτικό αλλά και πολύ όμορφο ! Τα φλατ πέδιλα είναι αυτό που ψάχνετε και φοριούνται με μακριά μάξι φορέματα αλλά και ολόσωμες φόρμες !
Οι προτάσεις μας για κουμπάρες, συγγενείς ή καλεσμένες σε παπούτσια για γάμο είναι αυτές που μπορείτε να θαυμάσετε στις φωτογραφίες της γκάλερι που βλέπετε πιο κάτω











LaMode

Ετικέτες ,