Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Ονειρική συλλογή red valentino

Η επιτομή του αθώου, ρομαντικού και απόλυτα girly συνδυασμού στο σχεδιαστικό κομμάτι είναι η νέα θεματολογία της πιο πρόσφατης συλλογής  red valentino 2014 για γυναίκες .
Η συλλογή red valentino του διάσημου οίκου Valentino είναι ουσιαστικά η νέα νεανική οικονομική
σειρά του καθώς ήθελε να αναπτυχθεί στις νέες γυναίκες της αγοράς. Οι σχεδιαστές Pierpaolo Piccioli και Maria Grazia Chiuri ανέφεραν ότι το concept αυτής της συλλογής προέρχεται από μια αίσθηση απορίας και περιέργειας που έχουν τα κορίτσια όταν μεγαλώνουν και γίνονται σιγά σιγά γυναίκες αλλά οι σχεδιαστές δεν έμειναν μόνο εκεί καθώς έδωσαν μια πιο comic νότα, εμπεριέχοντας μπαλαρίνες, πεταλούδες, και μαργαρίτες στην ευφάνταστη θεματολογία αυτής της συλλογής. Αυτή η red valentino  για τη σεζόν 2014 2015  ήταν γεμάτη από κοντά φορέματα, φούστες,βαμβακερά κορμάκια μπαλαρίνας και κολάν σε συνδυασμό με φούστες tutu που όλα μαζί συνέθεταν ένα ιδιαίτερο πρότυπο του αθώου κοριτσιού με γνώμονα του οποίου οι σχεδιαστές δημιούργησαν αυτήν την καλοκαιρινή συλλογή. Το λευκό και οι γλυκιές παστέλ αποχρώσεις είχαν την τιμητική τους  στη χρωματική παλέτα!
Οι σχεδιαστές Piccioli και  Grazia Chiuri κινήθηκαν στις πιο γλυκιές και χαρούμενες αποχρώσεις του ροζ, του γαλάζιου αλλά και του κίτρινου, του πορτοκαλί με πολλά floral και polka dots prints να δίνουν έναν πολύ χαριτωμένο τόνο σε κάθε σύνολο. Φυσικά υπήρχαν και πιο σκουρόχρωμες πινελιές, καθώς είδαμε κομμάτια που έπαιξαν με μπεζ και γκρι- μαύρες αποχρώσεις !









LaMode


Ετικέτες ,