Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Για παγωμένη μπύρα και μεζέδες στα Λαδάδικα

Για παγωμένη μπύρα και μεζέδες στα Λαδάδικα

Ζύθος, ένα από τα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης που συγκαταλέγεται στις αγαπημένες επιλογές των επισκεπτών της

Για το σαββατοκύριακο που έρχεται επιλέγουμε το ζυθεστιατόριο Ζύθος, που πρωτολειτούργησε στην κεντρική πλατεία των Λαδάδικων, το 1990, για να απολαύσουμε δροσιστική μπύρα συνοδεία γευστικών μεζέδων. Από τα σημεία αναφοράς της περιοχής ,προσφέροντας στους αμετανόητους θαμώνες αλλά και τους νέους επισκέπτες φρέσκο καφέ από το πρωί, ποιοτικό φαγητό και παγωμένη μπύρα από το μεσημέρι κι έπειτα, συγκαταλέγεται στις αγαπημένες επιλογές μας. Πώς να μην συμβαίνει κάτι τέτοιο όταν διαθέτει έναν κατάλογο που “μυρίζει» Ελλάδα, ενώ όλα τα πιάτα του παρασκευάζονται με προϊόντα που προέρχονται από την ελληνική γη; Μάλιστα, καταφέρνει να εκπλήσσει ευχάριστα τον κάθε ουρανίσκο με τις ιδιαίτερες γεύσεις της ελληνικής κουζίνας με επιρροές τόσο από τη Μεσόγειο, όσο και από τη Βόρεια Αφρική, τη Μέση Ανατολή, την Καππαδοκία και τη Μικρά Ασία.
Από τις προτάσεις της ξεχωρίζουν οι ψευτοκεφτέδες με φρέσκια ντομάτα και γραβιέρα, η μαϊντανοσαλάτα με πληγούρι, σάλτσα ντομάτας και φρέσκο κρεμμυδάκι καθώς και τα σουτζουκάκια με αρνίσιο και μοσχαρίσιο κιμά αλλά και η χοιρινή καπνιστή μπριζόλα με πικάντικη γεύση από καπνό κέδρου. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το λαχταριστό gateau σοκολάτας με ζεστή καρδιά κουβερτούρας.
Αδιαμφισβήτητο χαρακτηριστικό του η ποικιλία στις εγχώριες μπύρες, τόσο σε εμφιαλωμένες, περίπου 30 ετικέτες, όσο και σε βαρελίσιες, συνολικά 8 στον αριθμό. Η οικεία ατμόσφαιρα και το κλασικό περιβάλλον, από τα στοιχεία που θα σας κερδίσουν αμέσως και θα σας κάνουν να νιώσετε τόσο φιλόξενα, όσο δεν φαντάζεστε.
Για παγωμένη μπύρα και μεζέδες στα Λαδάδικα
Για παγωμένη μπύρα και μεζέδες στα Λαδάδικα

Tip:
Στην περιοχή του Λευκού Πύργου, και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία απέναντι από το σύμβολο της πόλης, θα βρείτε ακόμη ένα εστιατόριο Ζύθος, ένα all time classic στέκι τόσο των καλλιτεχνών που επισκέπτονται την πόλη όσο και εκείνων που λατρεύουν το ποιοτικό, γευστικό φαγητό. (Τσιρογιάννη 7, τηλ. +30 2310 279010)
Για παγωμένη μπύρα και μεζέδες στα Λαδάδικα
Για παγωμένη μπύρα και μεζέδες στα Λαδάδικα
Info:
Καθημερινά: 10.00-02.00, από τις 12.30 (κουζίνα)
Τιμές: Από 8-12 ευρώ/άτομο, 1,80-4,90 ευρώ (μπύρα)
Κατούνη 5, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη
Τηλ. +30 2310 540284
zithos@zithos.gr
www.zithos.gr,
www.facebook.com/pages/Zithos/
Για παγωμένη μπύρα και μεζέδες στα Λαδάδικαl




biologikaorganikaproionta.com

Ετικέτες ,