Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Το μοδάτο και girly collar necklace

Το_μοδάτο_και_girly_collar_necklace (1)
Πόσο όμορφα μπορεί να συμπληρώσει ένα collar necklace  το ντύσιμο σας ; Τα αξεσουάρ πάντα χάριζαν με ευκολία επιπλέον πόντους στυλ αλλά ειδικά φέτος τα κολιέ έχουν την τιμητική τους.
Ένα υπέροχο collar necklace   σε ένα πολύ girly σχέδιο  μπορεί να πλαισιώσει υπέροχα τους γιακάδες
από το πουκάμισο σας ! Το collar necklace είναι μία από τις πιο γνωστές φετινές τάσεις και είδαμε πολλούς σχεδιαστές να το έχουν ως κυρίαρχο κόσμημα στα μοντέλα τους πάνω στις πασαρέλες. Είτε είναι μεγάλα σε μορφή statement είτε πιο διακριτικά σε παστέλ και ασημένιες αποχρώσεις ή σε έντονα ζωηρά χρώματα όπως το πράσινο, το κίτρινο και το φούξια μπορούν με άνεση να απογειώσουν από το πιο απλό μακό μπλουζάκι αλλάζοντας ύφος στο συνολικό look σας μέχρι και το πιο επίσημο σας πουκάμισο, με ή χωρίς γιακαδάκια. Έτσι, ένα τέτοιο κολιέ σε χρυσή ή ασημί χρώμα μπορείτε πολύ εύκολα να κάνετε ξεχωριστό το λευκό τοπ με το casual denim σορτς σας.
Για το πρωινό σας look στη δουλειά σας συνοδέψτε το κλασσικό σας αυστηρό φόρεμα ή το ανδρόγυνο σύνολο σας με ένα μαργαριταρένιο τέτοιου στυλ κολιέ που είναι τέλεια επιλογή σε μοντέρνο ύφος. Για τις πιο βραδινές και επίσημες σας εμφανίσεις, ένα εντυπωσιακό collar κολιέ με πολύχρωμους κρυστάλλους και πολύτιμους λίθους μπορεί να απογειώσει το απλό μαύρο μίνι φόρεμα του outfit  σας χωρίς να χρειαστεί να προσθέσετε κάτι άλλο στην εμφάνιση σας.



LaMode

Ετικέτες ,