Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Must have προιόντα στο μακιγιάζ για μελαχρινές

  • Guerlain Eye Liner : Ο τέλειος συνεργός της μάσκαρας στο μακιγιάζ για μελαχρινές… ένα λαμπερό χρώμα μακράς διάρκειας. Πολύτιμο εργαλείο για την καλλιγραφία, χάρη στο πινέλο του που παρέχει μια εξαιρετικά λεπτή επιφάνεια, το υγρό eyeliner του οίκου Guerlain ανανεώνει τον τύπο σας και εκσυγχρονίζει την εμφάνισή σας. Τα νέα πολυμερή, ευέλικτα και ζωηρά ολοκληρώνουν τη λεπτόρευστη φόρμουλα χαρίζοντας μια λεία, ασύγκριτα λαμπερή εμφάνιση. Η καλύτερη φόρμουλα; Αποκλειστική διασπορά χρωστικής ουσία που αναδεικνύει την ένταση και το βάθος του χρώματος.
  • Yves Saint Laurent Volupte Sheer Candy κραγιόν : Χείλη για δάγκωμα από τον Yves Saint Laurent στο κόκκινο που ταιριάζει τέλεια σε κάθε μακιγιάζ για μελαχρινές ! Λάμψη και απαλότητα χρωμάτων, θεραπεία με αντιοξειδωτικές βιταμίνες, χείλη σαν φρέσκα φρούτα, νόστιμα και γευστικά. Η λαιμαργία δεν είναι αμαρτία!
  • Lancôme Hypnôse Star μάσκαρα : Έντονος όγκος, καμπυλωτές βλεφαρίδες όπως πρέπει σε κάθε βραδινό μακιγιάζ για μελαχρινές. Για πραγματικά κινηματογραφικό βλέμμα η Lancôme αποκαλύπτει το μυστικό δεν είναι άλλο, από τον συνδυασμό της καινοτομίας στο βουρτσάκι και στη σύνθεση με “Black Diamond” εφέ για ακρίβεια στο αποτέλεσμα.Οι επίπεδες πλευρές ντύνουν τις βλεφαρίδες με το προϊόν σε πλούσια αλλά ποτέ περιττή ποσότητα.
  • Clinique Even Better Concealer : Σε συνδυασμό με την ανάγκη των μελαχρινών γυναικών να αντιμετωπίσουν τις δυχρωμίες, οι γυναίκες θέλουν και να τις καλύπτουν άμεσα. Το μίγμα χρωστικών του Even Better Concealer καμουφλάρει γρήγορα τις ατέλειες. Οι σκούρες κηλίδες και οι δυχρωμίες καλύπτονται στη στιγμή και δίνουν στην επιδερμίδα ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στο πρόσωπο και κάτω από τα μάτια ενώ η Βιταμίνη C της χαρίζει φωτεινότητα και λάμψη.





     

    LaMode

Ετικέτες ,