Μεσογειακή μακαρονάδα με ελιές
Μυρωδάτη μακαρονάδα με απλά υλικά για όλη την οικογένεια
Υλικά
Για 2 -4 άτομα
Υλικά
Για 2 -4 άτομα
- 500 γραμμάρια σπαγγέτι
- 4 κουταλιές της σούπας ελιές μαύρες ψιλοκομμένες
- 2 κουταλιές της σούπας κάππαρη
- 200 γραμμάρια τυρί κασέρι (τριμμένο ή κομμένο σε κύβους)
- Λίγο ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
- Μαϊντανό (προαιρετικά)
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε το σπαγγέτι, για 10 λεπτά περίπου.
- Σ’ ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρετε για 5 λεπτά τις ελιές με την κάπαρη.
- Προσθέτετε μια κουταλιά σούπας από το νερό στο οποίο έβρασαν τα μακαρόνια.
- Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι.
- Κατόπιν προσθέτετε το σπαγγέτι στο τηγάνι με τις ελιές, το ξύσμα λεμονιού ανακατεύετε και σβήνετε τη φωτιά.
- Γαρνίρετε με τυρί τριμμένο κασέρι.
sidagi
<< Αρχική σελίδα