Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Τα αγαπημένα μας celebrities haircuts 2014

  • Kerry Washington : μαύρα σγουρά μαλλιά μέχρι τους ώμους και κοντή πλάγια φράντζα επέλεξε η διάσημη ηθοποιός, ένα look γλυκό και ανάλαφρο, που της ταιριάζει γάντι. Τα περισσότερα σγουρά χτενίσματα φαίνονται λαμπερά αλλά αυτό συγκεκριμένα είναι φανταστικό καθώς τονίζει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της σταρ και της χαρίζει μια κολακευτική εμφάνιση. Από τα καλύτερα celebrities haircuts 2014 !
  • Rihanna : η τραγουδίστρια Rihanna επιδεικνύει ένα μοναδικό ασύμμετρο σγουρό χτένισμα που θεωρήθηκε από τα πιο ανατρεπτικά celebrities haircuts 2014. Η μία πλευρά από τα μαύρα μαλλιά της είναι ξυρισμένη και από την άλλη μεριά τα πίσω τμήματα φιλάρονται μέχρι το ύψος των ώμων. Ένα εξαιρετικά σέξι κούρεμα !
  • Jessica Alba : η Jessica Alba επέλεξε φέτος ένα πιο κοντό χτένισμα και τα κύματα των μαλλιών της πέφτουν χαλαρά στους ώμους της δίνοντας πολύ κίνηση αλλά και τέλειο σχήμα στο πρόσωπο της, καθώς οι σκάλες στα μαλλιά της μαλακώνουν το σχήμα του προσώπου.
  • Allison Williams : ίσια μαλλιά με πολλές σκάλες που δίνουν όγκο σε κάθε της χτένισμα,
  • καθώς οι κομψές γραμμές ενισχύουν το πρόσωπό της και χαρίζουν ξεχωριστή υφή στα μαλλιά της. Μια άκρως νεανική επιλογή, ιδανική για όλες τις περιστάσεις.
  • Carly Rae Jepsen : η νεαρή τραγουδίστρια άλλαξε χρώμα και μήκος στα μαλλιά της και αυτό μας άρεσε τόσο ώστε να την βάλουμε στη λίστα με τα καλύτερα celebrities haircuts 2014! Το μακρύ χτένισμα της Carly Rae Jepsen είναι πολυεπίπεδο και είναι τέλειο για σγουρά μαλλιά. Η αφέλειες δημιουργούν ένα ξεχωριστό περίγραμμα του προσώπου !
  • Anna Faris : μονοκόμματο χτένισμα με μακριές αφέλειες σε μια ξανθιά λευκή απόχρωση για τη διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιό. Αυτό το χτένισμα είναι αρκετό για να τραβήξει όλα τα βλέμματα!





 

LaMode

Ετικέτες ,