Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Τα καλύτερα formal dresses του Salvatore Ferragamo

Όλες οι stars προτιμούν για το κόκκινο χαλί τα μοναδικά formal dresses με την υπογραφή του Ιταλού σχεδιαστή Salvatore Ferragamo και αυτό δεν είναι τυχαίο!
Πως έφτασε όμως ο ταλαντούχος Ιταλός να σχεδιάζει τα καλύτερα formal dresses ; Φεύγοντας από την
Ιταλία σε ηλικία μόλις 14 ετών, ο Salvatore Ferragamo κυνήγησε το Αμερικάνικο όνειρο και τα κατάφερε. Με τα πρωτοποριακά και εμπνευσμένα παπούτσια που δημιούργησε, κατέκτησε την κινηματογραφική βιομηχανία του Hollywood και εξασφάλισε ένα εκλεκτό πελατολόγιο από γαλαζοαίματους και celebrities σε όλο τον κόσμο, το οποίο παραμένει πιστό στις δημιουργίες του οίκου μέχρι και σήμερα. Από το 1927 που ιδρύθηκε η εταιρία, η απλότητα της φόρμας, η πολυτέλεια των υλικών, η ιδιοφυής κατασκευή και η υψηλής ποιότητας χειροποίητη τέχνη, αποτελούν την πεμπτουσία του διάσημου οίκου που εκφράζει τέλεια τον ορισμό της διαχρονικής κομψότητας στα formal dresses.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα, όλα τα γυναικεία ρούχα Salvatore Ferragamo, πλην των ρολογιών, είναι αποκλειστικά made in Italy και οι αυτοματοποιημένες μέθοδοι δεν αντικατέστησαν ποτέ τις χειροποίητες λεπτομέρειες για τις οποίες τόσο πολύ φημίζεται ο οίκος.











LaMode


Ετικέτες ,