Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Εορταστικό streetwear με επίσημα ρούχα

Το streetwear τις ημέρες των γιορτών έχει κάτι το ξεχωριστό και το στυλ σας πρέπει να είναι λίγο πιο προσεγμένο και λαμπερό σε σχέση με τις καθημερινές streetwear εμφανίσεις σας !
Η πρώτη μας επιλογή για το εορταστικό streetwear στυλ είναι οι πούλιες! Μπορεί να σας φαίνονται
βαριές αλλά οι ειδικοί του στυλ σας τις προτείνουν ανεπιφύλακτα. Φορέστε ένα κιμονό με πούλιες σε μαύρο, χρυσό ή ασημί χρώμα μαζί με το απλό λευκό μακό μπλουζάκι σας αλλά και με το αγαπημένο σας τζιν σε σκούρα απόχρωση. Συνδυάστε αυτή την εμφάνιση με ψηλοτάκουνα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο και ένα τσαντάκι χειρός σε μεταλική απόχρωση. Οι πούλιες είναι εξαιρετική ιδέα και σε φορέματα καθώς ένα φόρεμα σε κοντό μήκος με πούλιες είναι ο πιο εύκολος τρόπος να λάμψετε, χωρίς καθόλου αξεσουάρ και κοσμήματα. Αν επιλέξετε μποτάκια με ένα φανταχτερό φόρεμα, τότε προτιμήστε τα ψηλοτάκουνα σε συνδυασμό με οπάκ καλσόν ενώ αν επιλέξετε γόβες τότε προτιμήστε τα καλσόν στο χρώμα του ποδιού.
Το μυστικό για επιτυχημένες streetwear εμφανίσεις αυτές τις εορταστικές μέρες είναι σίγουρα η καλή διάθεση και η όρεξη για όμορφους συνδυασμούς ρούχων και αξεσουάρ!




 

LaMode


Ετικέτες ,