Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Boho nifika xtenismata για μακριά μαλλιά

Τα nifika xtenismata είναι μια εύκολη υπόθεση για τα μακριά μαλλιά! Τα nifika xtenismata είναι εξίσου σημαντικά με τα νυφικά φορέματα ως επιλογή, καθώς ο γάμος είναι από τις σημαντικότερες στιγμές για να μαγνητίζει τα βλέμματα!

Τα boho nifika xtenismata για μακριά μαλλιά με μπούκλες αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για νύφες που θέλουν να λάμπουν από ομορφιά. Τα χτενίσματα αυτά τραβούν τα βλέμματα στην περιοχή του κεφαλιού και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορούν να επισκιάσουν τυχόν ατέλειες της επιδερμίδας του προσώπου. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά μοντέρνα νυφικά χτενίσματα για κυματιστά μακριά μαλλιά. Από το νυφικό χτένισμα μέχρι τα παπούτσια και από το μακιγιάζ μέχρι και το φόρεμα όλα είναι πάντα προσεγμένα μέχρι και η παραμικρή λεπτομέρεια. Τα νυφικά χτενίσματα όμως είναι αυτά που εντυπωσιάζουν πάντα μετά από το νυφικό φόρεμα. Υπάρχουν χιλιάδες επιλογές για χτενίσματα, καθώς ποικίλουν ανάλογα με το αν είναι για μακριά μαλλιά ή για κοντά αλλά και με βάσει το σχήμα του προσώπου. Πολύ εντυπωσιακά είναι επίσης και τα χτενίσματα με πέπλο. Το μόνο που μένει είναι να έχεις κατασταλάξει στο ποιος είναι ο τύπος χτενίσματος που σου ταιριάζει αλλά και σε αντιπροσωπεύει.
Τα boho χτενίσματα που συνδυάζονται με μοντέρνες λεπτομέρειες είναι στη μόδα και εμείς τα προτείνουμε σε εσάς για να λάμψετε!







LaMode

Ετικέτες ,