Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Δείτε τα όλα ροζ τον Φεβρουάριο στο streetwear

Ο Φεβρουάριος είναι ο πιο ρομαντικός μήνας του χρόνου και ο έρωτας βρίσκεται παντού, οπότε γιατί να μην εισάγετε ένα πιο ρομαντικό χρώμα στο streetwear σας.
Ας ξεκινήσετε τις αλλαγές σας από το πιο εύκολο κομμάτι των streetwear συνόλων που δεν είναι
άλλο από το πανωφόρι, όπως το ροζ παλτό ή το ροζ jacket για άλλον ένα χειμώνα έχει αποτελέσει απαραίτητο κομμάτι για να ολοκληρώσετε το στυλ σας. Στην περίπτωση που αναφερόμαστε σε ένα ροζ παλτό τότε τα πράγματα αλλάζουν γιατί ως χρώμα το ροζ και γραμμή κάθε παλτό έχει πάντα μοντέρνα διάθεση και διαχρονικές αξίες συνδυάζονται σε ένα κομμάτι το οποίο δεν έχετε παρά να το επιλέξετε ως key item για το κυριακάτικο στυλ σας είτε πρόκειται για το πρωινό look με τα παντελόνια σας, το πουλόβερ και τα αγαπημένα σας μποτάκια είτε πρόκειται για το βραδινό ντύσιμο με το φόρεμα και τα ψηλοτάκουνα γοβάκια σας ή με το χειμωνιάτικο μαύρο jumpsuit σας και τα ankle boots σας.
Το δυνατό σημείο ενός ροζ ρούχου ή αξεσουάρ στο streetwear είναι με βεβαιότητα ότι προσφέρει κάτι πολύ θηλυκό αλλά και τυατόχρονα κάτι πολύ κοριτσίστικο στην εικόνα σας. Επιλέξτε ροζ ή φούξια ζακέτες, φούστες, πουκάμισα αλλά και τσάντες και παπούτσια και αλλάξτε την εικόνα σας μέσα στο Φεβρουάριο!








  

LaMode





Ετικέτες ,