Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Versace 2015 posh γυναικεία συλλογή

Η νέα γυναικεία συλλογή Versace 2015 είναι η μόνη ίσως συλλογή που η Donatella μεγαλουργεί με βάση του δικό της γούστο και τους δικούς της κανόνες.
Η Donatella πάντα σχεδίαζε υπό τη σκιά του Gianni, ακόμα και μετά το θάνατο του, αλλά πλέον
καθορίζει μόνη της τις τάσεις της νέας συλλογής για το 2015. Ο Gianni, ο Santo και η Donatella Versace, μεγάλωσαν στην Καλαβρία της Ιταλίας και η μητέρα τους ήταν μοδίστρα. Η Donatella έπαιζε πάντα το ρόλο της μούσας για τον Gianni, που ήταν από μικρός τρελός με τη μόδα. Όπως δήλωσε στην Αγγλική Vogue το 1998, από 11 χρονών φορούσε τα ρούχα που σχεδίαζε ειδικά για εκείνη. Όταν ο Gianni εγκαταστάθηκε στη Φλωρεντία στα μέσα του ΄70 για να ξεκινήσει καριέρα στο σχεδιασμό πλεκτών, η Donatella βυθίστηκε στον κόσμο της μόδας μαζί του. Ενώ σπούδαζε Ιταλική φιλολογία στο πανεπιστήμιο, τον επισκεπτόταν στο στούντιο του τα σαββατοκύριακα. Μετά την αποφοίτησή της, μαζί με τον αδελφό της μοιράστηκαν έναν όροφο μαζί στο Μιλάνο.
H Donatella τελικά πήρε τη διαχείριση του οίκου Versace στα χέρια της μετά το θάνατο του αδελφού της στις 15 Ιουλίου 1997. Τρεις μήνες μετά το θάνατό του, κατάφερε να λανσάρει μια κολεξιόν πρετ α πορτέ, που η Vogue αργότερα περιέγραψε σαν απίστευτη.











LaMode


Ετικέτες ,