Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Λαμπερή επιδερμίδα και σύσφιξη προσώπου

  • Η πιο απλή και καλή σύσφιξη προσώπου επιτυγχάνεται με το να πλένετε το πρόσωπο σας με κρύο νερό για να επιτυγχάνεται τέλεια σύσφιξη.
  • H σύσφιξη προσώπου έχει ως σύμμαχο τη σωστή ενυδάτωση προσώπου η οποία πρέπει να γίνεται καθημερινά, πάντα το πρωί, το μεσημέρι και το βράδυ. Εκτός από την καθημερινή ενυδατική για το πρόσωπο σας να θυμάστε να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στις ευαίσθητες περιοχές που συχνά ξεχνάμε, δηλαδή τα μάτια και τα χείλη.
  • Η σύσφιξη προσώπου απαιτεί και την καλή προστασία του ξηρού δέρματος. Το δέρμα του προσώπου σας μπορεί να είναι ξηρό και ερεθισμένο όχι μόνο κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Αν χρησιμοποιείτε μια μεταξένια απαλή κρέμα προσώπου θα απολαμβάνετε λαμπερή επιδερμίδα με υγιή όψη ανεξάρτητα από το μήνα και την εποχή.
  • Αν έχετε πολύ λιπαρή επιδερμίδα δοκιμάστε μία ελαφριά ενυδατική κρέμα με βάση το νερό. Με αυτό τον τρόπο η επιδερμίδα σας θα είναι ενυδατωμένη χωρίς την αίσθηση λιπαρότητας που μπορεί να αφήσουν τα προϊόντα με βάση λιπαρά συστατικά.
  • Να τρώτε υγιεινά και πάντα ισορροπημένα και να πίνετε πολύ νερό σε καθημερινή βάση. Οι ειδικοί δερματολόγοι δεν αστειεύονται όταν λένε ότι για υπέροχο δέρμα και λαμπερό πρόσωπο πρέπει να πίνετε αρκετό νερό, 1,6 λίτρα την ημέρα για τις γυναίκες.
 

LaMode

Ετικέτες ,