Αν το ψωμί είναι μπαγιάτικο, μπορούμε να το κάνουμε, σαν να ήρθε φρέσκο-φρέσκο από το
φούρνο!
Πως θα κάνω το μπαγιάτικο ψωμί σαν φρέσκο :
Περνάμε όλη την επιφάνειά του με ένα
παγάκι, ή απλά το ψεκάζουμε με παγωμένο νερό και το ψήνουμε για 12
περίπου λεπτά, σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς!
Φρέσκο, τραγανό και μοσχοβολιστό ψωμί !
Εναλλακτικά :
- Μπορούμε βέβαια να το κόψουμε σε φέτες και να το ψήσουμε, και να φτιάξουμε σπιτικές φρυγανιές!
- Μπορύμε ακόμη, να περάσουμε τις σπιτικές μας φρυγανιές από το μούλτι, και να έχουμε φρεσκοτριμμένη γαλέτα για κιμάδες ή πανέ!
Πηγή : tips4easyliving
Πηγή φωτογραφίας : nytimes
<< Αρχική σελίδα