Υλικά
- Καταϊφι 500 γρ
- Βούτυρο 250 γρ λιωμένο
- Γάλα 1 λίτρο
- Αυγά 2 -3
- Φέτα 300 γρ
- Μαύρο πιπέρι
- Μοσχοκάρυδο λίγο τριμμένο
Οδηγίες
Σε ένα μπολ βάζουμε την τριμμένη φέτα , τα
αυγά, το πιπέρι, το μοσχοκάρυδο και το γάλα χλιαρό. Τα ανακατεύουμε όλα
μαζί, βουτυρώνουμε ένα ταψί ή πυρέξ και στρώνουμε το μισό καταϊφι. Το
βουτυρώνουμε καλά μετά βάζουμε την γέμιση και από πάνω το υπόλοιπο
καταϊφι. Αφού το βουτυρώσουμε και από πάνω καλά , το ψήνουμε στους 180
βαθμούς για 45 λεπτά περίπου μέχρι τα ροδίσει. Το σερβίρουμε αφού το
κόψουμε κρύο.
<< Αρχική σελίδα