Υλικά
- Σφολιάτα 1 φύλλο
- Αυγό 1 μόνο τον κρόκο
- Πάστα ελιάς 1 μικρό βαζάκι του εμπορίου
- Ρίγανη για πασπάλισμα
Οδηγίες
Αφήνουμε να ξεπαγώσει η σφολιάτα μας, με τον
πλάστη την ανοίγουμε να γίνει πιο λεπτή, την αλείφουμε με πάστα ελιάς με
μια σπάτουλα ίσα να την σκεπάσει. Κόβουμε την σφολιάτα στα δύο ,
τυλίγουμε σε ρόλο τα κομμάτια, αλείφουμε με κρόκο αυγού αραιωμένο με
λίγο λάδι,πασπαλίζουμε με ρίγανη,τα κόβουμε και τα τοποθετούμε σε ταψί
πάνω σε λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180
βαθμούς για περίπου 10 – 15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν κι είναι έτοιμα να
τα απολαύσουμε.
Ετικέτες ΑΡΧΙΚΗ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ
<< Αρχική σελίδα