Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Πείτε ναι στα λευκά βερνίκια για τα nyxia σας

Πείτε ναι στα λευκά βερνίκια για τα nyxia σας φέτος το καλοκαίρι και την άνοιξη! Μπορούμε να εντάξουμε το λευκό στις τοπ αποχρώσεις αλλά και στις έντονες αποχρώσεις για τα nyxia 2015.
Τα λευκά nyxia είναι μία από τις πιο in fashion προτάσεις του 2015. Απαιτούν περιποιημένα άκρα γιατί
είναι ένα χρώμα που δημιουργεί αντίθεση με την επιδερμίδα σας. Επιλέξτε μια πολύ γυαλιστερή απόχρωση και κοντά νύχια. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε σχέδια και glitter, είναι μία τάση που έχει επιστρέψει στη μόδα, ωστόσο δίνει την αίσθηση των λερωμένων νυχιών, ακόμα και αν είναι βαμμένα λευκά. Τέλος θα βρείτε μεγάλη ποικιλία και στις αποχρώσεις του λευκού, επιλέξτε αυτήν που ταιριάζει περισσότερο στην επιδερμίδα σας, στο στιλ σας και την διάθεσή σας. Κάπου μεταξύ του φυσικού γαλλικού μανικιούρ και του κομψού μανικιούρ υπάρχει το ενδιάμεσο λευκό μανικιούρ  με αποχρώσεις που τείνουν προς το ροζ, το μπεζ και το περλέ! Εμείς κάναμε μια διαφορά και βρήκαμε τα βερνίκια που μας ενθουσίασαν αλλά και δημιουργικές ιδέες για ένα όμορφο αποτέλεσμα.
Σήμερα αυτό αλλάζει και μπορούμε μετά από πολλά χρόνια να βάψουμε ξανά λευκά τα νύχια στο μήκος που θέλουμε και αφού του πηγαίνουν όλα και αυτό με τη σειρά του είναι το χρώμα που πηγαίνει με όλα τα χρώματα κάνοντας το ιδανικό για όλες τις εμφανίσεις!





   

LaMode

Ετικέτες ,