Μίνι ομελέτες με σπαράγγια και λιαστή ντομάτα
Μικρό μέγεθος και έντονη γεύση
Υλικά για 4-6 άτομα
- 1 ματσάκι σπαράγγια, κομμένα σε λεπτές φέτες- 1/4 φλιτζανιού ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 6 αυγά χτυπημένα
- 1/2 κούπα γάλα
- Αλάτι και πιπέρι
- 2 κουταλιές της σούπας πέστο βασιλικού
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C στο αερόθερμο. Τοποθετείτε 12 χάρτινα φορμάκια σε φόρμα με 12 θέσεις cupcakes.
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα ψιλοκομμένα σπαράγγια, τις λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
- Στη συνέχεια, βάζετε από 2 κουταλιές του γλυκού με το μείγμα από τα σπαράγγια στις 12 θέσεις για cupcakes.
- Σε ξεχωριστό μπολ ανακατεύετε τα αυγά μαζί με το γάλα και το πέστο πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι.
- Έπειτα συμπληρώνετε με την ομελέτα πάνω από τα σπαράγγια και βάζετε ψήσιμο για 15 - 20 λεπτά. Αφήνετε για λίγο να κρυώσουν και σερβίρετε.
<< Αρχική σελίδα