Στο μούλτι ρίχνετε τις λιαστές ντομάτες, κουκουνάρι και το αλάτι και
ανακατέψτε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Στη συνέχεια
ανακατέψτε με τη ψίχα ψωμιού.
Κόψτε το σολομό σε δύο κομμάτια. Καλύψτε το πάνω μέρος του σολομού
με το ελαιόλαδο και τον τόπο πλευρά του δέρματος κάτω από ένα φύλλο
ψησίματος.
Χρησιμοποιώντας τα χέρια σας απλώστε το μείγμα λιαστής ντομάτας πάνω
από κάθε σολομό και ψήστε για 12-15 λεπτά. Βγάζετε από το φούρνο,
ραντίστε με χυμό λεμονιού και σερβίρετε.
<< Αρχική σελίδα