Φάτε περισσότερη μαύρη σοκολάτα και μειώστε τον κίνδυνο καρκίνου στο πάγκρεας
Σίγουρα δεν χρειαζόμασταν άλλον ένα λόγο για να φάμε (μαύρη) σοκολάτα, αλλά τον έχουμε!
των σοκολατοφάγων εκεί έξω, αφού σύμφωνα με τα ευρήματα μελετών τους, η μαύρη σοκολάτα και άλλες τροφές πλούσιες σε μαγνήσιο, μπορεί να συμβάλλουν στη μείωση ενός από τους πιο επικίνδυνους καρκίνους, του καρκίνου του παγκρέατος.
Σύμφωνα με τα πρόσφατα ευρήματα, οι τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε μαγνήσιο έχουν αυτό το όφελος, μειώνουν δηλαδή τον κίνδυνο παγκρεατικού καρκίνου, και συγκεκριμένα η αύξηση πρόσληψης μαγνησίου κατά 100mg την ημέρα, μειώνει τον κίνδυνο μέχρι και 24%.
Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα για το μαγνήσιο και τις τροφές που το περιέχουν.
click@Life
<< Αρχική σελίδα