Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Πιλαφι πουργουρι με φιδε



Υλικά:

  • 2 φλ. πουργούρι (πλιγούρι)
  • 5 φλ. νερό
  • 1 φλ. φιδέ
  • 1/3 φλ. ελαιόλαδο
  • 250 γρ. ντοματοχυμό
  • 1 κρεμμύδι
  • μισό λεμόνι το χυμό
Εκτέλεση:
  1. Βάζουμε σε κατσαρόλα το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το φιδέ.
  2. Μόλις πάρουν χρώμα προσθέτουμε τον ντοματοχυμό, το νερό και αφήνουμε να κοχλάσουν.
  3. Βάζουμε στο τέλος το πλιγούρι, το χυμό από το λεμόνι, το αλάτι και το πιπέρι και αφήνουμε μέχρι να πιεί όλο το νερό και γίνει το πιλάφι.
  
BeU.com.cy

Ετικέτες ,