Πιλαφι πουργουρι με φιδε
Υλικά:
- 2 φλ. πουργούρι (πλιγούρι)
- 5 φλ. νερό
- 1 φλ. φιδέ
- 1/3 φλ. ελαιόλαδο
- 250 γρ. ντοματοχυμό
- 1 κρεμμύδι
- μισό λεμόνι το χυμό
Εκτέλεση:
- Βάζουμε σε κατσαρόλα το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το φιδέ.
- Μόλις πάρουν χρώμα προσθέτουμε τον ντοματοχυμό, το νερό και αφήνουμε να κοχλάσουν.
- Βάζουμε στο τέλος το πλιγούρι, το χυμό από το λεμόνι, το αλάτι και το πιπέρι και αφήνουμε μέχρι να πιεί όλο το νερό και γίνει το πιλάφι.
BeU.com.cy
<< Αρχική σελίδα