Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Travel by Air France: το νέο «όπλο» για επίδοξους ταξιδιώτες

Η Air France παρουσιάζει ένα νέο ψηφιακό, οδηγό και ταξιδιωτικό ημερολόγιο, Travel by Air France, με το οποίο προσκαλεί τους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν τον κόσμο με έναν απόλυτα αυθεντικό
τρόπο.
Όσοι αγαπούν τα ταξίδια και δεν μένουν μόνο στο να τα ονειρεύονται, έχουν άλλο ένα εργαλείο στα χέρια τους, το Travel by Air France. Πρόκειται για τη νέα ταξιδιωτική ιστοσελίδα της Air France, έναν ταξιδιωτικό οδηγό για τους ενθουσιώδεις, απαιτητικούς και περίεργους ταξιδιώτες. Ο ψηφιακός αυτός οδηγός βρίσκεται στο http://travelby.airfrance.com/en/ και είναι προσβάσιμος μέσω όλων των ψηφιακών συσκευών (PC, tablets, smartphones).
Για όλους εσάς που αγαπάτε τα ταξίδια, ο οδηγός αυτός όχι μόνο θα αποτελέσει ένα μέσο έμπνευσης που θα βοηθήσει στην επιλογή του ιδανικού προορισμού, αλλά και ένα εργαλείο προγραμματισμού και εξυπηρέτησης στον κάθε προορισμό. Το «Travel by Air France» αποτελεί μέρος της στρατηγικής της εταιρείας, ενώ εμπλουτίζει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας της.
Για κάθε έναν από τους πρώτους 89 προορισμούς που προτείνονται, ο οδηγός περιλαμβάνει μια μεγάλη επιλογή από εστιατόρια, κομψά ξενοδοχεία, γραφικά αξιοθέατα, που προτείνονται από ντόπιους που αγαπούν την πόλη τους (ένα δίκτυο από bloggers, ανθρώπους με επιρροή στο διαδίκτυο, δημοσιογράφους, κλπ). Κάθε μήνα, δύο νέοι προορισμοί εντάσσονται στη σελίδα. Ο πλούτος των πρακτικών πληροφοριών συμπληρώνεται από ένα ταξιδιωτικό ημερολόγιο, που επιτρέπει στους χρήστες να οργανώσουν και να κατεβάσουν επιλεγμένο περιεχόμενο, καθώς και να κάνουν κράτηση του εισιτηρίου τους απ΄ ευθείας από τη σελίδα «Travel by Air France».
Η σελίδα είναι ήδη διαθέσιμη στα αγγλικά και γαλλικά και πριν την έναρξη του καλοκαιριού θα είναι και στα ισπανικά, βραζιλιάνικα, πορτογαλικά, καθώς και στα απλοποιημένα κινέζικα.

click@Life


Ετικέτες ,