Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Δωρεάν προσκλήσεις για την ταινία "Ποιος Κλέβει Ποιον;"

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας και κερδίστε 5 δωρεάν διπλές προσκλήσεις για την ταινία "Ποιος Κλέβει Ποιον;" στο σινεμά ΕΚΡΑΝ για την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016.

Λάβετε μέρος
 

Ταινίες

Στάσου Στο Ύψος Σου

"Un homme à la hauteur"
Η Ντιάν, μία πρόσφατα χωρισμένη δικηγόρος, λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από τον Αλεξάντρ, έναν γοητευτικό αρχιτέκτονα που δεν γνωρίζει.
 
Η Γιορτή της Μπαμπέτ

"Babettes gæstebud"
Μια Γαλλίδα που μετά τα γεγονότα της Κομμούνας βρήκε καταφύγιο στο σπίτι δύο Δανών γεροντοκόρων, κερδίζει το λαχείο και ξοδεύει όλη την περιουσία της για να ετοιμάσει ένα ευχαριστήριο γεύμα.
 
Φεστιβάλ Freecinema: Ξαφνικά Φέτος το Καλοκαίρι


Το καθιερωμένο κινηματογραφικό γεγονός του καλοκαιριού επιστρέφει για πέμπτη συνεχή χρονιά με αφιέρωμα στις διακοπές! Ακολουθεί αναλυτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες και τις ώρες προβολής.
 
Σε Ρηχά Νερά (The Shallows)

"The Shallows"
H Nancy (Blake Lively) σερφάρει μόνη της σε μια απομονωμένη παραλία, όταν δέχεται την επίθεση ενός μεγάλου λευκού καρχαρία, απέχοντας μόνο μερικά μέτρα από την ακτή. Αν και 200 μόλις μέτρα από την σωτηρία της, προσπαθεί να αναμετρηθεί με τις αντοχές της.
 
Star Trek Beyond

"Star Trek Beyond"
Στα μισά της πενταετούς αποστολής του, το πλήρωμα του USS Enterprise δέχεται επίθεση από ένα φαινομενικά ασταμάτητο κύμα άγνωστων εξωγήινων, το οποίο τους υποχρεώνει να εγκαταλείψουν το πλοίο τους. Παγιδευμένοι σε έναν άγνωστο πλανήτη και χωρίς προφανή ελπίδα για σωτηρία, το πλήρωμα βρίσκεται αντιμέτωπο με έναν νέο και αμείλικτο εχθρό.
 
Μαμά, Γύρισα!

"Retour chez ma mère"
Όλοι αγαπάμε τους γονείς μας, αλλά να είμαστε ενήλικοι και να γυρίσουμε να ζήσουμε στο σπίτι τους, αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
 
Θα Σε Περιμένω, Πάντα

"La corrispondenza"
Μια νεαρή φοιτήτρια χρησιμοποιεί τον ελεύθερο χρόνο της για να κάνει τα κόλπα της για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Σπεσιαλιτέ της είναι οι σκηνές δράσης, τα ακροβατικά γεμάτα αγωνία, μία κασκαντέρ που γεύεται τον κίνδυνο.
 
Το παιχνίδι του χρήματος

"Money Monster"
O Τζορτζ Κλούνεϊ υποδύεται τον Λι Γκέιτς, έναν οικονομικό αναλυτή/τηλεοπτική περσόνα, η άκρως δημοφιλής εκπομπή του οποίου τον έχει καταξιώσει ως έναν από τους γκουρού της Wall Street.

  summercinemas.gr

Ετικέτες ,